Asper Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam, mam pytanie do wszystkich którzy mi pomogą. :roll: Mam nast. problem posiadam kartę graficzną: HIGHTTECH EXCALIBUR RADEON 9000 (128mb ddr) oraz kartę dżwiękową: SOUNDBLASTER 128 PCI, i oczywiście najnowsze sterowniki jakie mogłem znaleść w sieci.. :oops: PROBLEM: Gdy na monitorze wyświetlana jest grafika (im więcej tym gorzej) to "pierdzi, szeleści" mi dżwięk.... Może ktoś ma na to wytłumaczenie.... :oops: :oops: BTW: Windows XP Pro. + ServicePack1 + najnowsze aktalizacje z witryny Windowsupdate.. I TAK NATURALNIE: HELP 8O 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Może zacznij od zmiany tytułu tematu na zgodny z regulaminem forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Nie byłoby źle gdybyś podał resztę konfiguracji. Pożągluj dzwiękówką w różne PCI, może trafisz na takie co nie powoduje błędów. Sprawdz czy nie ma konfliktów sprzętowych w manadżerze urządzeń. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...