gr0szek_ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 chcialbym zakupic to i mam pare pytan co sadzicie o niej. widaje mi sie dosc dobry ma zasilacz 350W (jak na slim mysle ze duzo) i tu jest pierwsze pytanko wie ktos czy dobrze trzyma napiecia i w ogole czy jest dobra czy kichowata? chcialbym ja kupic do tego plyte glowna mATX na nforsie2 chyba wezme Asusa A7N8X-VM/400 ale to juz inny dzial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Tracer raczej nie robi dobrych zasilatorów(jeśli w ogole robi bo wiem ze w ich obudowach są megabajty uchodzące za "zasilacze" ) więc raczej popatrzyłbym za czyms innym :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a znacie jakies fne budy slim z dobrym zasilaczem do powiedzmy 200zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Modecom - tylko i wylacznie w tej cenie. Pomysl o kupnie jakiegos modecoma bez zasilki + osobno chiefteca 360W 1136H - najtansze rozwiazanie gwarantujace stabilne w miare napiecia i bezpieczenstwo a przy tym wzgledna cisze - w 300 zl powiniennes sie zmiescic. Zeby sie przekonac to spojrz jaki config u mnie ta zasilka ciagnie - i wszystko stabilne jak skala bez zadnych restartow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 tu jest opinia o tym czifteku ;] http://forum.neotec.pl/viewtopic.php?t=141 za te pieniadze bedzie ciezko. chyba jakis modecom ze srodkiem fortrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ale chiftec ejdzie do slima? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Zalezy czy to slim standardu ATX, czy flex ATX. W drugim przypadku nie ma szans, ponieważ wchodzą tam tylko dedeykowane zasilacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ATX 2,03 albo jakos podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 To każda zasiłka powinna wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no wlasnie nie bardzo mi sie zgadza bo szerokosc budy to ok 13 cm a zasilki tkie standart maja po 15 i ciach!nia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...