Skocz do zawartości
cih

PROCESOR XP1200+

Rekomendowane odpowiedzi

W cenniku jednej z firm znalazłem coś takiego

ECS K7SEM PROCESOR XP1200+ SOUND/LAN/VGA

Co to jest Athlon XP 1200+ grafika karta sieciowa i dzwiękowa w jednym tego jeszcze chyba nie było :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://benchmark.pl/artykuly/rzut_okiem/EC...L/strona-1.html

Plyta ze zintegrowanym Duronem 850 :)

DOKLADNIE AMD juz przesadza!!!!taki bajer wciskaja ze chej i niby do jakiego procka to jest porownanie ten XP 1200 chyba do VIA C3? bo napewno nie do cela a tym pardziej nie do pentiawki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DOKLADNIE AMD juz przesadza!!!!taki bajer wciskaja ze chej i niby do jakiego procka to jest porownanie ten XP 1200 chyba do VIA C3? bo napewno nie do cela a tym pardziej nie do pentiawki!!!

To nie AMD, tylko ECS sobie tak wymyślił by zarobić i oszukać potencjalnych klientów :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie AMD, tylko ECS sobie tak wymyślił by zarobić i oszukać potencjalnych klientów :evil:

Dokładnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie

AMD nie oznacza Duronow napisem XP to chwyt marketingowy ECS'a

ale w sumie dobry pomysl z taka plyta, calkiem niezla sprawa na komputery biurowe i male serwery sieciowe tylko zeby mozna jeszcze bylo procka podkrecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie

AMD nie oznacza Duronow napisem XP to chwyt marketingowy ECS'a

ale w sumie dobry pomysl z taka plyta, calkiem niezla sprawa na komputery biurowe i male serwery sieciowe tylko zeby mozna jeszcze bylo procka podkrecic

Precek jest domyślnie podrkęcony przez FSB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pierwszy i nie ostatni raz firmy komputerowe robią ludzi w ch*** zeby zareklamowac totalna kapę w atrakcyjny sposób. Mam nadzieje ze tego nie kupiłeś?!!!

nie wierze w takie wynalaski a tym bardziej ich nie kupuje ani nie polecam znajomym może tylko tym co zaszli mi za skóre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie offtopicowe pytanie do Ciha... W sigu masz Athlonka 2000+ a avatarka z Intelem Itanium... Jak ty to pogodziles? :D

:D :D dobre pytanie ale odpowiedz jest prosta, mam Athlona XP 2000+ ponieważ to spoko proc, a avatarka z Intelem Itanium dalatego ze nikt takiej nie ma a pozatym rzuca się w oczy :D :) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie offtopicowe pytanie do Ciha... W sigu masz Athlonka 2000+ a avatarka z Intelem Itanium... Jak ty to pogodziles? :D

:D :D dobre pytanie ale odpowiedz jest prosta, mam Athlona XP 2000+ ponieważ to spoko proc, a avatarka z Intelem Itanium dalatego ze nikt takiej nie ma a pozatym rzuca się w oczy :D :) :lol:

dobra odpowiedz, gratuluje, wygral Pan 100 dodatkowych postow w statsach :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...