ptaku666 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Jak wyłaczyc hashing w dc++, szukałem w ustawieniach programu a takze w rejestrze i nic nie znalałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ogolnie rzecz biorac nie mozesz tego zrobic. W wersjach DC++, ktore obsluguja haszowanie (od 0.4 bodajze), pliki nie pojawia sie na liscie udostepnionych zasobow dopoki nie zostana zahaszowane. Jesli nie zalezy Ci na tym, mozesz wylaczyc opcje 'Advanced -> Automatically refresh share list every hour'. Wtedy nowe pliki nie beda haszowane (aczkolwiek zostanie to zrobione po kolejnym uruchomieniu programu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jak wyłaczyc hashing w dc++, szukałem w ustawieniach programu a takze w rejestrze i nic nie znalałem Instalując poprzednie wersje, to jedyna skuteczna, aczkolwiek nie pozbawiona wad metoda (np. jeśli hub wymaga nowszej) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie wylaczysz hashowania plikow. Mozesz uzyc poprzedniej wersji (chyba ponizej 0.4xx). Ta operacja jest bardzo dobra, bo daje jeszcze wieksza pewnosc co do sciaganych plikow. Pierwsze hashowanie trzeba przebolec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...