Ziutas Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 witam wszystkich sprawa bardzo prosta by sie wydawalo :-) konkretnie... naszlo mnie na aktualizacje biosu n/w grafy obecnie Właściwości karty wideo Opis urządzenia NVIDIA GeForce3 Ti 500 leadtek Napis z karty GeForce3 Ti 500 Napis z BIOS'u Version 3.20.0019 Typ mikroukładu GeForce3 Ti 500 chcialbym zaktualizowac na 3.20.00.29 (Ti500) z tej stronki http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipse...set_nvidia.html Właściwości BIOS'u Typ BIOS'u Award Typ BIOS'u Award Phoenix-Award BIOS v6.00PG Informacja z BIOS'u Award W6570NMS V5.8 080204 13:20:56 Data BIOS'u systemowego 08/02/04 Data BIOS'u wideo "11/05/01" ponad 3 lata hmm... no coz... Producent BIOS'u Nazwa firmy Phoenix Technologies Ltd. Informacje o produkcie http://www.phoenix.com/en/products/default.htm Problemy i Sugestie "Sugestia BIOS wideo jest starszy niż dwa lata. Uaktualnij go jeżeli trzeba." pytanie 1 czy jest sens ? jakies poprawione bledy itp itd...? pytanie 2 czy nic sie nie spierniczy ? pytanie 3 w skrocie jak to zrobic jesli juz mial bym to wogole robic ? jakies inne sugestie co do w/w problemu ? ps: jakie stery naj do tej grafy bo mnie szlak trafia juz... tysiac roznych badziewiow wypuszcza i niewiadomo co instalowac.. raz sie czyta ze najnowsze... choc nienajwydajniejsze to najbardziej kompatybilne... pozniej czytam starsze... hmm no tragedia... ktos madry jakby mogl mi cos pod to polecic bo sam duzo juz tego przeroblem i nigdy jakos do jednego zdania nie doszedlem... co prawda jeszcze tych 6x.xx nie instalowale... :> pozdrawiam i dzieki z gory za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Aktualizacja biosu nic nie da. Jezeli nie grasz w 3dmarki to sterowniki jakies z nowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A widzisz jak Diabeł potrafi kusić , lepiej nie rób tego bo możesz sobie totalnie s.p.i.e.r.d.o.l.i.ć. kartę :x . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...