Skocz do zawartości
forest kila zbila

grypa 2004 :-]

ile stponi zalapales/as tej jesieni?  

1. 1. ile stponi zalapales/as tej jesieni?

• 35*C - zimno mi ;-)
      1
    • 36,6*C - jest cool :-D
      48
    • 37-38*C - tak profilaktycznie sie rozgrzewam
      17
    • 38,1-39 - ciepelka nigdy dosyc ;---)
      2
    • 39,1-40 - cieplejszy niz dyski samsunga
      0
    • 40,1-42 - szykuje sie do skoku w inna przestrzen ;-P
      1
    • ~70*C - wciaz estem chlodniejszy/a od prescotta w idlu ;-)
      7

Rekomendowane odpowiedzi

36,6* i generalnie jest bardzo dobrze. Tylko moje dwie siostry już coś złapały, mam nadzieję, że mnie to nie dopadnie ( odpukać :D )

Nigdzie się nie szczepiłem.

Pamietam jak w poprzednią zimę kupiłem komputer to całe ferie zimowe ( 2 tygodnie ) siedziałem w domu, prawie w ogóle z domu nie wychodziłem, a jak przyszła szkoła to zaraz w pierwszy dzień ( poniedziałek ) w szkole mnie łamało w kościach jak nigdy. Jak już wracałem do domu autobusem to siedziałem w nim skulony jak jakiś żul :lol: Wieczorem sprawdzenie temperatury i myślałem, że mi gały wyskoczą jak zobaczyłem 40,4* 8O Leżałem w łóżku i takie schizy miałem jakbym był naćpany, ściany mi się ruszały, aż się przestraszyłem i wstałem :lol: Na drugi dzień do lekarza i dwa tygodnie wolnego znowu, czyli w sumie miesiąc ferii zimowych :D :wink:

Czyli radzę od czasu do czasu wyjść z domu, nawet w bardzo zimne dni, a nie robić sobie "maratonów" przed komputerem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem czemu ale mnie grypy oraz podobne przeziębienia jakoś nei biorą, nawet nie marznę jak inni, w zimę to chodzę na dworzu w zwykłej bluzie, w domu na krótkim rękawku a w pokoju mam ~15 - 20*C żeby się proc nie zjarał a kurtkę to zakładam czasami ale przez to "że tak trzeba" a nie mi zimno. Nie wiem czemu ale nigdy mi nie jest zimno. Tylko mam jeden minus że lęce moje są lodowate (jak u trupa) podobno tak ludzie mówią, ale mi jakoś nie przeskadza takie coś. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sie pedaluje sie nie choruje

Ja jestem chory przez to że w sobote pedałowałem właśnie na torze dualowym 8) :lol:

bo trzeba umiec jezdzic w zimnie i wietrze, i oczywiscie zero bawelny tylko odziezz rowerowa bo > bawelna>pot>zawianie>goraczka

a po treningu goraca kąpiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a najlepszym sposobem jest co :?: ...... :arrow: tak jest kochani LEWATYWA :lol: :lol: :lol:

Hehehe, moj nauczyciel od fizyki jest tego samego zdania :D A co do tematu to ja sie nie szczepie i nie choruje, jak narazie TWARDO sie trzymam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera :(

Zlapalo Cie ?

Ja po wielu namowach znow sie zaszczepilem.

Pierwszy raz rok temu i mnie powalilo odrazu dlatego teraz sie balem.

Ale mysle, ze teraz juz organizm to przymie.

Taa, na szczęscie już mi przeszło, ale ostatnie 3 dni to był koszmar - odzwyczaiłem się od chorowania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja mam cos takiego od 3 dni ze gardlo mnie boli. Tak jak sie zaczyna grypa, mam trudnosci z przelykaniem sliny, jakby cos mi siedzialo na migdalkach. Ale czuje sie zdrowy jak kon oprocz tego, zadnego bolu glowy czy kataru. A mam to od czasu gdy wzialem bucha z bonia samorobki ale jakies dziwne ziele bo kopnelo mnie od razu a po chwili juz przestalem czuc. Bylo to wieczorem, a na nastepny dzien rano juz mialem to uczucie w gardle. Hmm dziwne :Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi