2fast4u Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Czy program tvtool obsluguje tylko Geforce'a? Jesli tak to czy znacie jakis inny program zrzucający obraz z monitora na tv? A tak na marginesie czy karta ATI Radeon 9200 128MB to dobra karta? Mam ja w kupionym wczoraj zestawie i zastanawiam sie jak na takiej karcie beda chodzily najnowsze gry (jeszcze nie mialem czasu zobaczyc). Mam blade pojecie o kartach graficznych wiec prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Tvtool jest tylko do geforców, niestety nie znam odpowiednika dla kart ATI. Co do najnowszych gier to już na tą chwilę ta karta jest niestety za słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Nie znam programu typu Tvtool na radka. Ale możliwości sterów sprawdzają się w tym całkiem dobrze. Poza tym warto spróbować programu AllPlayer, posiada on fajną funkcję: Fullscreen na monitorze 2. Wystarczy dać fullscreen i film od razu jest na telewizorze. Ten radek (9200) będzie podobnie wydajny jak mój (pod warunkiem że ma magistrale pamięci 128 bitową). Chodzi w miarę przyzwoicie, póki co wszystkie gry na nim działały, może nie na najwyższych ustawieniach, ale zadowalająco. Nawet FarCry chodził całkiem całkiem. Podejżewam że Doom3 wypadnie na niej raczej słabo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4u Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Tak za 150 zeta mam mozliwosc zamiany tego Radka 9200 128mb na 9250 256mb. Brać? I jeszcze zapytam czy bez programu konkretnego da sie jakos zrzucic obraz na tv z tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 nie zamieniaj na 9250 bo to jeszcze gorszy shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Jeszcze raz odpowiem, że bez większego problemu można zrzucić obraz na TV z poziomu sterowników grafy. Poza tym warto spróbować tego AllPlayera. Ma parę fajnych funkcji. Poza tym fullscreenem na monitorze 2 jest także lektor (czyta napisy), sam ściąga brakujące kodeki, ma funkcję "inteligentnych" napisów (dłuższy tekst wyświetla dłużej, żeby zdążyć przeczytać). Nie jestem przekonany, czy radek 9250 jest warty dopłacenia 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...