kassiunia Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam , szukam sklepu w łodzi gdzie dostane fajne akcesoria do tuningu z góry dzięki :) Jak n ie tu to sorki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 A o co Ci Kasiu konkretnie chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Sprzęt do tunningu firmy Coolermaster można dostać w sklepie MPM, przy ulicy Piotrkowskiej 4 (nie dam siebie głowy uciąć, ale jest to przy placu Wolności). Maja tam wiatraki, katody itp. Stronka www.mpm.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 jakies tam takie ciach!ly maja w galerii.. nie pamietam nazwy sklepu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Njbardziej chodzi mi o sklep z grilami i oknami, sklep mpm przejde sie mam niedaleko może ktoś jeszcze :) wielkie dzikei Panowie buziaczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 W ideale troche maja, na Rzgowskiej na przeciwko rynku, taki niby pasaz handlowy - www.idealpc.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No fakt, w ideale tez maja :)) :lol: Poza tym to bardzo dobry sklep. Okna to najlepiej u szklaza a grill to w praktikerze w dziale ogrod :PP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Właściwie coś do modingu to jedynie u kumpli w Ideale. A tak to generalnie PUSTYNIA. Kur..., żeby w takim dużym miescie jak Łódź nie było takiego sklepu. Chyba sam otworzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hanu, dokładam sie i otwieramy razem , mówie poważnie ,co za lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 To i ja sie przylacze... W zasadzie, to tylko wysylkowo mozna zamowic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Hmm, problem to lokal, macie coś na oku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Problem to kapital. Masz cos w kieszeni? Lokal sie zawsze znajdzie. Tez sie chetnie przylacze do biznesu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Widzę ,że coraz wiecej chętnych , robimy zrzute i poważnie otwieramy coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja też ja też!!! Kapitału nie mam, ale mam łeb na karku :-). A propos stuffu modderskiego to jeszcze mozna wpajsc na giełdę na Miedziana w niedziele o 10.00, tam widziałem grile, katodki, wentylki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ...To czym panowie i Panie bedziemy handlowac? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Przepraszam, a Pań nie widzisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 ...To czym panowie bedziemy handlowac? :twisted: Toz to dyskryminacja :> Co na to GTW :> Wstydz sie cvir :D <nonono> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Przepraszam, a Pań nie widzisz :P :oops: Nie zauwazylem; juz zmieniam ;] P.S GTW nic do tego nie ma, przecie GTW to ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...