dzieciol4 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 http://twojepc.pl/news8516.html czy to jakis żart ? Czy ktoś wie ile ta karta będzie kosztować? Jakie wyniki wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 "128 bit"... no comment... "...fastest graphics card on the planet.." buahaaa :lol: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 cos dla lolkow kupujacych kombajny multimedialne w hipermarketach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 ale będzie można kupić wersje z 256 MB ram :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebe01 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 500-600 zł i będzie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 500-600 zł i będzie ciekawie :) Bankowo ponizej 1000 zl nie zejdzie :lol: Przeciez to 9800 eXTreme 128 MB albo 256... rotfl :wink: + za firme zapalcimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 hmmobawiam sie ze jak ja nazwali extreme to bedzie 800-900 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderko Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Szkoda jedynie tych mniej świadomych, ale przynajmniej będzie ubaw jak ktoś kupi to "cudo". Ogólnie Gigacube przewodzi w tych wynalazkach "fastest graphics card on the planet", tylko na której planet?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 :lol: komedianci... Ale ten tekst "fastest graphic card on the world..." wgniata... BOJE SIE :P :D :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenomorph Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 I pomyślec, że mój kolega chce kupic Gigacube'a, ... ale szafirek go przekona :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Pamieci TOPS wiec krecic za dobrze to to cos sie nie bedzie. Znowu przekrety Ati. Nigdy do GC nie mialem zaufania. Firma juz nie raz robila przekrety. R9600PRO z taktowaniem niewiele wyzszm od R9600 itd. Kolejny przekret z nazewnictwem kart. Ati juz chyba wiedzie prym w bezsensownym nazewnictwem kart. 9000/9200/9250 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie tyle ATi nas w bambuko tutaj robi, lecz racze GECUBE... Ta karta to jakies nazewnicze nieporozumienie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 gecube wlada ja kupilem radzia 9200SE ze 128MB (z 64 nie bylo ;) ) i na pudleku jest taki napis Game Buster :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 gecube wlada ja kupilem radzia 9200SE ze 128MB (z 64 nie bylo ;) ) i na pudleku jest taki napis Game Buster :lol: :D Zależy - ja ostatnio kupiłem kartę R9550XT od GeCube default taktowanie - 400 core / 500 Ram (a wiec wiecej niz R9600 - prawie R9600Pro). Chłodzenie takie jak w R9600XT, pamięci 2,5 ns system widzi ja jako R9600 - po podkręceniu chodzi 460core/660 ram - i to wszystko za 380 zł. Na GeCube nic złego powiedzieć nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ty to wogule masz jakis taki komp smieszny :) duron@athlon audigy@audigy2 9550@9600 ty farta chyba jakiegos masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 No to fakt, ale tymi haslami miazdza :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenomorph Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Arnie nie dziw się :wink: , w dzisiejszych czasach wszystko da się podkręcic, nawet kartę dźwiękową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 ty to wogule masz jakis taki komp smieszny :) zmodowany ;) duron@athlon załatwia się to przez malowanie mostków - nie zawsze działa, jednak miałem farta audigy@audigy2 prosta zmiana sterowników 9550@9600 w sumie 9550 to RV360 - dokładnie taki sam jak w 9600 pro. Czym te karty się różnią ? 9550 ma mniejsze taktowanie od 9600 ... cóż nie GC9550XT - bo ten taktowania ma prawie takie jak 9600PRO - po podkręceniu dorównuje 9600XT ty farta chyba jakiegos masz :) nie da się ukryć ;) typowy owerkloker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...