makaron Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 mam pytanie czy moge uaktualnić FW w HDD??jak leciałem wdcleanerem to w teście wyskoczył mi fw i tu wersja .To chyba jakoś da co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 dolaczam sie do pytania - mam baracude 120GB 8MB ATA100 i chcialbym uaktualnic firmware w niej bo napewno jakies wyszlo ? - jak i gdzie to znalesc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 na www.seagate.com może coś będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 nic nie będzie nawet na ftp seagate nic nie ma biosy do HDD to naprawde ciężko zdobyć nawet nie wiem czy jakikolwiek producent HDD aktualizuje biosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 kiedyś widziałem jakieś firmeware'y na seagate.com ale teraz jakoś nie mogę znaleść. poszukajcie tam jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 a po co ruszac firmware hdd jesli jest wszystko OK :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 a po co ruszac firmware hdd jesli jest wszystko OK :?: :? A po co ruszac biosy do plyt glownych skoro sa dobre , po co ruszac firmware do napedow CD skoro sa dobre ? Nie ma rzeczy doskonale dobrych zawsze znajduja sie jakies bledy i potem jest to poprawiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ja aktualizowalem niedawno firmware w moim IBM/Hitachi Deskstar K250 - w koncu ustapilo troszke wkurzajace "miauczenie" dysku, podczas pozycjonowania glowic. Teraz moge spac w nocy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Ja aktualizowalem niedawno firmware w moim IBM/Hitachi Deskstar K250 - w koncu ustapilo troszke wkurzajace "miauczenie" dysku, podczas pozycjonowania glowic. Teraz moge spac w nocy :wink: Nie no spoko a możesz podać link do frimware. Posiadam Hitachi 7K250 80 GB i trochę mnie denerwuje piszczenie parkowanej głowicy. Chcem się tego pozbyć jak najszybciej. Jeszcze planuje totalne wyciszenie dysku ale to jak wszystko opracuje. Mój dysk i frimware: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Ja aktualizowalem niedawno firmware w moim IBM/Hitachi Deskstar K250 - w koncu ustapilo troszke wkurzajace "miauczenie" dysku, podczas pozycjonowania glowic. Teraz moge spac w nocy :wink: Nie no spoko a możesz podać link do frimware. Posiadam Hitachi 7K250 80 GB i trochę mnie denerwuje piszczenie parkowanej głowicy. Chcem się tego pozbyć jak najszybciej. Jeszcze planuje totalne wyciszenie dysku ale to jak wszystko opracuje. Mój dysk i frimware: W tym topicu jest dyskusja i link do firmware dla wersji SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...