ezrael80 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Lancerq jak bys mial wybierac miedzy TCCD Corsair albo OCZ (PC3200) to ktore bys wybral , oczywiscie timingi 2-2-2-5?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 OCZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Wazne zeby pamieci były na kosciach Samsunga TCCD. A Moim zdanie nie wazne czy to pamieci od corsaira, geila czy moze od GSKILL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Bo mam zamiar kupic OCZ PC3200 platinum rev2 2x512 za 1000.... ale sie jeszcze wacham nad firma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam kostki Geila 2x512 ultraX. Na DFI nF3 250G mam problem ze stabilnym > fsb260. Nie wiem czy nie powinienem podniesc napiecia procesora(kontrolera pamieci) aby zapewnic stabilnosc.... Przesiadlem sie z Geila DDr 500 na UltraX(HyniX na TCCD) i przy podobnych FSB TCCD ma lepsze timingi. Podnoszenie napiecia niewiele daje. 2.8Vmem to max co narazie daje. Moze ktos sie pochwalic ustawieniami z biosu ?? bo maja one ogromne znaczenie na dzialanie pamieci przy wysokich FSB... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Za 1000 zl? Mozes zdradzic gdzie? Cenka rewelacyjna moim zdaniem... Zwazywszy ze Geil UltraX mozna juz dostac za 1300zl z gwarancja w Polsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Za 1000 zl? Mozes zdradzic gdzie? Cenka rewelacyjna moim zdaniem... Zwazywszy ze Geil UltraX mozna juz dostac za 1300zl z gwarancja w Polsce...myslisz ze powie ,nie sądzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Za 1000 zl? Mozes zdradzic gdzie? Cenka rewelacyjna moim zdaniem... Zwazywszy ze Geil UltraX mozna juz dostac za 1300zl z gwarancja w Polsce... niestety za wielka woda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Oki. Krotka pilka.... 298 2.5-4-3-7-1T@2.9Vmem (single) Wyniki: Aida32 : 4589 Sisoft 4605 Ecerest 4590 Pi, 3Dmarki nie sprawdzane, bo chodzenie na procku pozwala mi narazie na 1GHz z 1.15 Vcore. Wszsytko robione na DFI Lanparty UT nF3 250G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Bo mam zamiar kupic OCZ PC3200 platinum rev2 2x512 za 1000.... ale sie jeszcze wacham nad firma :) Gdzie za tyle? Dawaj chłopie, bo wiesz, przypalaniu pięt jeszzce sie żaden nie oparł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Chce ktos moje ramy za 1100 PLN ? (gwarancja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 oj chyba beda punkty dla pana Vitka, dzial sprzedaz jest od tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Nie daje fotek odnosnie moich pamieci, bo sie okazuje, ze dysk twardy generuje bledy na mojej plycie powyzej fsb 255(poprzedni nadwyraz szybko padl). Jak tylko uporam sie z dyskiem, to cosik postne z wynikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 oj chyba beda punkty dla pana Vitka, dzial sprzedaz jest od tego... Przepraszam :oops: Dalem do dzialu 'sprzedaz' ale nikt sie nie odzywa. Mam 2 komplety po prostu i 1 chce opchnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Za taka cene nie opchniesz. Jezeli chodzi o kosci na TCCD to ida do mnie GSKILL selekcjonowane. Teoretycznie maja isc na 300 fsb. Ale juz niedługo sie przekonam naprawde jak ida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezrael80 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 No musisz miec niezla selekcje jak maja te pamieci isc na 300Fsb 1T w dualu, naczytalem sie roznych testow i nie widizalem zeby takie znalezli :) , ale moze jednak malo widzialem :) Patrioty widzialem Fsb 310 ale single.... Mushkiny L2 V2 300Fsb ale 2T .... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Moj wynik na dzis i raczej lepszy nie bedzie :P Chyba zeby ruszyc z timingami na 3-5-5-11 itp.... Procek i tak wiecej nie przecisnie :D LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...