mib Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Witam!!! poszukuje miedzi konkretnie bloku 10*10*1 cm. Gdzie to dostane w 3miasto i za ile (bo to tez wazne)???? Z gory dzieki za odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 sie masz :) ja jestem z Rumi :D i chyba tez bede potrzebował ;) a plexi masz? czy jak bedziesz robił blok - bo tu cgyba o to chodzi ;) ja w castoramie szukałem ale nie ma małych kawałków - tylko 150X200cm - za 250zł (szerokosc to 20mm) - jak dla mnie to za drogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 miedz mozna kupic w hurtowni metali niezelaznych bodajrze Elka ... jak sie jedzie Marynarki Polskiej do nowego portu jest po prawej stronie ... proponuje sprawdzic w Panoramie Firm jeszcze adres a koszt: 1kg miedzi kosztuje jakies 20 zl :) mam nadzieje ze nie pokrecilem nazw ulic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Profmetkol na hutniczej.Mają rury i miedz chyba też.Plexa w Gdyni gł. koło budynku sądu ale nie wiem czy jeszcze jest. :arrow: Wizard chyba wpadne na kawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 oooo - nastepny MODER w okolicy :twisted: a mysmy mysleli ze jest nas tak mało z okolic (ja falas, Lolek, Crocer) - no prosze - nastepni :twisted: hmmm ja bede robił sobie bloczek (kilka) najprawdopodobniej i wyczaiłem Goscia co mi wysłał plexi: 20mmX80mmX230mm 12mmX83mmX149mm i to wszystko za 30zł plus wysyłka i wszystko + priorytet :D nie tak drogo - biorąc pod uwage fakt ze w castoramie (kwazor kojarzysz gdzie :D) trzeba odrazu kupic 1.5m2m i 17mm za 250zł :!: :!: :!: a dzieX za info gdzie miedz dostane :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Profmetkol na hutniczej.Mają rury i miedz chyba też.Plexa w Gdyni gł. koło budynku sądu ale nie wiem czy jeszcze jest. :arrow: Wizard chyba wpadne na kawe ;) W profmetkolu byłem ale to koło makro w Gdyni było Tam napewno beda miec miedź Do takich rzeczy najlepiej kupować w wałkach wychodzi najtaniej Są też blachy ale duże i drogo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 w prof met kolu brałem miedź jest dobrej jakości, ale nie najlepszej :) z prof met kolu zrobiłem jakieś 50 bloczków, teraz experymentuje z inną miedzią jest ciut jaśniejsza tak na oko :) i zobaczymy jakie będą wyniki, póki co potrzebuje dobrego i taniego frezera z trójmiasta, ktoś wie coś ??? albo ktoś ma masyny i potrafi, gdyby cena była w miare niska to dał bym do zrobienia około 50 sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mam człowieka w stoczni a on ma dostęp do frezarki i pytałem sie go kiedyś czy nie było by możliwe wyfrezowanie bloczku a on powedział ze jest możliwe.Niech ja go tylko teraz złapie :twisted: to sie wypytam dokładnie.I znajmonego tokarza też spytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mam człowieka w stoczni a on ma dostęp do frezarki i pytałem sie go kiedyś czy nie było by możliwe wyfrezowanie bloczku a on powedział ze jest możliwe.Niech ja go tylko teraz złapie :twisted: to sie wypytam dokładnie.I znajmonego tokarza też spytam. ale w stoczni nie maja frezarek CNC te ich nadają sie do robienia prostych konstrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 nie musi być cnc wystarczy numeryczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 nie musi być cnc wystarczy numeryczna takich tez tam nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 na ręcznej zajechali by się na śmierć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 zostaje zawsze pilniczek :lol: :lol: :lol: :D z prof -metkol chyba dzis cos wezme :D jak bede w gdyni to po drodze jakos ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 wypilnikujesz mi 50 sztuk ?? na przedwczoraj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Ciekawe czy miedz szło by formować za pomocą prasy hydraulicznej :) Nacisk kilka ton albo i wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 no własnie - do tego moze i bym miał dostep :D kumpel na zajeciach w technikum moze by zrobił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...