AdamDyczkowski Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jaka jest najlepsza grafa na PCI. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Z tego co amiętam to są rivy tnt2 na pci, ale z nowszych to nie wiem czy coś jeszcze się produkuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Z tego co amiętam to są rivy tnt2 na pci, ale z nowszych to nie wiem czy coś jeszcze się produkuje... Zgadzam sie z Tomasir'em sprzedawalismy kiedyś własnie Nvidie rivatnt2 na Pci. ale powiem szczeze bo miałem ją testowalismy ze w porównaniu nawet do tnt vanty to chodzi gorzej niestety architektóra pci ogranicza jej predkowsc(oczywiscie porówn. np do jakiejs S3 Virga to jest "błyskawica") a po co ci grafa na pci?? nie masz Agp na płycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Najlepsza to chyba jakis gf4 mx 440 na pci ale już niepamiętam jakiej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Dokladnie to GeForce 4 MX-420 firmy PNY za 549 z vat w balcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Najlepsza to chyba jakis gf4 mx 440 na pci ale już niepamiętam jakiej firmy.Tylko, że z uwagi na to ile coś takiego kosztuje i że jest to na cieniutkim PCI - to prędzej zmień sobie płytę na taką z AGP :) Osobiście widziałem GF2MX na PCI - wypada bardzo blado w stosunku do wersji na AGP :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Najlepiej to kupić ELSE Gladiac511 (GF 2MX 400) na PCI niewiele wolniejsza od wersji AGP, a do obecnych na rynku gier wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Najlepsza to chyba jakis gf4 mx 440 na pci ale już niepamiętam jakiej firmy.ale te karty są droższe a nie lepiej na jakiejs giełdzie kupić płyte Aopen Acorpa czy jakaś podobna już z AGP i kupić grafike z AGP? takie płyty nie są drogie a i za grafike jakąs tnt2m64 na agp duzo nie zapłacisz. przelicz to moze sie bardziej opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Z kart na pci znalazłem np: voodoo 4500 3Dfx http://www.idg.pl/artykuly/4037.html voodoo 5500 pci http://www.fcdeals.com/new64megvood.html mx400 32 mb pci (wersje 64 mb też były) http://www.iodata.co.jp/products/graphics/...1/gagmx4pci.htm NO i jeszcze mx420 http://www.pny.com/home/products/Vcard_MX420PCI.cfm Postu Kowala wcześniej nie widziałem (tak długo szukałem :) ) , bo ten link jest właśnie do tego pny a mx440 nie znalazłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 poza tymi co wymieniali moi przedmowcy jest tez RADEON 9000 PCI :!: ale IMHO lepiej kupic jakas uzywana MoBo np na BX (np. Asus P3B-F, Asus CUBX, MSI BX MAster,...) i karte na AGP - nie dosc ze bedzie wiekszy wybor co do kart to wymiana MoBo pochlonie tylko ta sume o jaka drozsze sa karty PCI od ich odpowiednikow na AGP :!: Radeon 9000 PCI by PowerColor (uwaga na dlugo wczytujacy sie obrazek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a takie plyty all in one sa poshookiwane na np. wgk, wiec mozna spora kase dostac, lub wymienic na cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Radeon 9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A gdzie mozna kupic tego RADEONA na PCI. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Radeon 9000 PCI ma zegary 250/400 a Radeon 9000 AGP ma 275/550. To duża czy mała różnica. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 na pamieciach spora rooznica, ale i tak ze zwgledu na to, ze to pci, to bedzie duzo slabshy wynik, niz gdybys odwroocil taktowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 ...a Radeon 9000 AGP ma 275/550...to jest Radeon9000PRO - zobacz np test TU i wez pod uwage przy jakim procku :!: a gdzie sprzedaja R9000 na PCI nie wiem - wiem tylko ze robia takie, ale jak pisalem lepiej zmienic plyte na cos z AGP :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ja chętnie odstąpię za 50 zeta Voodoo Banshee 16 Mb na PCI :D Jest to model Creative, wiec nie jakis tam badziew w stylu 'noname', komplet oprogramowania, pudełeczko... Karta w 100% sprawna, mało używana, bez problemu radzi sobie z wyświetlaniem wysokich rodzielczości w Windozie @ 32b karta chodzi 100/100, ja ją bez problemu kręce @ 133/125. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, prosze na priv! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A ja mam teraz Rivę TNT 2 M64 32MB RAM i jestem zadowolony. Na PCI imo wystarczy, bo za każdą szybszą zapłacisz dużo więcej, a zysk z tego będzie marny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja potrzebuje grfy na pci lub agpx1 do 350 zl musi dzialac wraz z pII 233 smieszne pytanie ale potrzebuje czegos do starego kompa a i niech da sie to co mi polecicie kupic gdzies. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 polecam cos z 3dfx-a powyzej V2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Chetnie oddam w 'dobre rece' mojego Voodoo Banshee 16MB SDRAM znakomity obraz 2D! no i ladnie sie kreci: jestem wstanie wyciasnac z niego zamiast 100/100 133/125 :D (bez artefaktow!) Cena do uzgodnienia... proponowal bym 50 zeta 'ze wszystkim' (pudelko, opis, najnowsze stery, programy do podkrecania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie podkrecal bym tej karty bo stara pewnie spalilem jak procka na 292 wykrecilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To u mnie lezy teraz 3dfx VooDoo 3 3000 PCI i czeka na chetnego!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To u mnie lezy teraz 3dfx VooDoo 3 3000 PCI i czeka na chetnego!!! a ile bys wzial za akie voodo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie mniej niz 80zl - z reszta jakos bysmy sie dogadali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Polecam VooDoo 3 3000 PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 W takim układzie ja tyż :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...