Songoku Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 kurde wcsnoł mi się bolec z twardego taka igiełka do kturej się podpina taśme no i nie wiem jak to wyjąc bo nie styka ona z taśmą i mam błędy w windowsie i dłuzej się ładuje a odkręcić też nie zabardzo idzie bo śrubki są mocno przykręcone juz prubowałem i prawie zajechałem gwint.to co poradzicie ona dość mocno siędzi i pinsetą nie uminem wyciągnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 mozna rozwiercic srobki ale trzeba to bardzo delikatnie zrobic najlepiej na wiertarce stolowej z mala iloscia obrotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Jeżeli dysk na gwarancju to zanieś do serwisu jak nie to do firmy...tylko nie pamiętam jakiej :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 no dysk jest lekko na gwarancji jeszcze mam 2 lata tylko mogą mi powiedziec że to moja wina że ja go tam wcisnołem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 przy okzaji mój kolega ma dysk 20gb Fujitsu i jemu juz 3 te bolce WYLECIAŁY i dysk nie dziala czy da sie cos z tym zrobic? Tzn...widzi go w BIOS-ie ale kiedy sie ładuje Xp to pojawia sie komunikat na niebieskim tle zeby wylonczyc komputer itp. itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 no nareszcie go wyciągnołem nożem no nie wyciągnołem ale zrobiłem to co chciałem ale nie wiem czy teraz bolec styka sie z tymi kabelkami wśrodku twardziela bo jak go wyćiągałem to bardzo był obluzowany a teraz jest dobry czyli nie chwieje sie jak potrząsne twardym.A przy okazji kupiłem nową taśme bo tamta nie czytała mi twardziela a tu w samochodzie jak juz jechałem do domu widze ze ma wyciety mały kawałeczek żyłki około 1mm i teraz czy musze kupic nową ?? bo nie wziołem rachunku :oops: i chyba przez to mam błedy przy wgrywaniu programów ,no i dlatego się tak windows się tak długo <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...