JORDAN 23 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Panowie mam problem, niewiem co dalej zrobić? jestem w tym miejscu gdzie musze zrobic kilka zdjęć, by pokazać komuś tam....aby ten mogł otworzyć mi drzwi, nie mogę jednka wrócić, skąd przylazłem, hmmmmm....? jaży ktoś to miejsce na ścianach są tabliczki the post... Nie mogę ...otworzyć krat?? próbowałem już przyciągać różne przedmioty ....//może jakiś klucz// a tu nic... dzieki z gory za pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 JORDAN 23 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nie tylko zrobić, ale też zawiesić na rzeźbie. masz na to cztery ramki. thuGG nie wiesz co to spoiler? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 @JORDAN 23 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nalezy zabic 4 osobnikow (jeden zabija sie sam - ten pierwszy) i zrobic im zdjecia, za kazde zawieszone zdjecie dostajesz prezent. Jak nie wiesz co masz zrobic... CZasami latwiej wcisnac 'H' i sprawdzic podpowiedzi w samej grze ;) Ja juz w 'Hefajstosie' [; Rozgrywka bardzo mila, nic a nic sie nie nudzi, mniam mniam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja na max'a gram, ale coś czuć, że ramu mam do tej gry za mało, bo ścinki są jak wchodzę do pomieszczeń czasami potrafi spaść do 5 fps i nagle się podnosi do 30 z groszami. 1024/768 all max, na driverach 94.24, z 15 min grałem chodzi powyżej 30 fps, czasem spadnie, jak będę mieć czas to poszpilam więcej. A te drivery optymalizujące grę coś dają, czy to taki pic na wodę, fotomontaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) alcen, juz wiem w czym jest problem. Mamy inne pojecie plynnosci. Ja w tym momencie mam identyczna ilosc FPS w 1024x768 I zjechanie do 800x600 nic nie daje. Wiec zakonczymy juz rozmowe o FPS bo widze, ze to wzgledne pojecie. Ew. mozesz jeszcze porobic gdzies indziej screeny to porownamy znow. Edytowane 5 Września 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Pograłem w full :) i powiem, że od czasów HL1 nie grałem w tak dobrego FPS'a. B) inaczej mówiąc żaden fps od czasów hl1 tak mnie nie wciągnął klimatem/rozgrywką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 "Pierwsze testy wydajności w BioShock" http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...ci/news1129.php Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 ktos ma wiedze na temat skalowania sie SLI w BioShock'u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czejen Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 "Pierwsze testy wydajności w BioShock" http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...ci/news1129.php Pozdrawiam, wyyzy. Coś słabo wyszły im te testy, wydajność podejrzanie niska na 8600 gt i 7900 gt:/ Przecież ta gra śmiga pięknie na 7900 gs i 8600 gt:D Dziwny test... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Śmiechy śmiechami, ale gdzieś ostatnio widziałem test gdzie 2900xt w dx9 przegonił 8800 Ultra :lol2: Edytowane 5 Września 2007 przez krzysiek9920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) gierka na wypasie :D .. bawie sie w fotografa zanim cokolwiek ustrzele.. z kamuflazem i polepszonym okiem to super zawod :P Edytowane 5 Września 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 hehe dobry test nie ma co. Patrząc na te wykresy muszę przyznać, że mój 8600GE to w rzeczywistości X1950Xt 512 MB ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 "Pierwsze testy wydajności w BioShock" http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...ci/news1129.php Pozdrawiam, wyyzy. wtf ? O czym oni za przeproszenie pier**** ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) No i skończyłem. Uratowałem wszystkie little sisters wiec jestem dobrym człowiekiem ;] Zakończenie mi się nawet spodobało, i na 100% po ukazaniu się wersji PL jeżeli ang da się na PL przerobić przejdę grę raz jeszcze bo jest tego warta. Ci którzy pograli 30 minut i stwierdzili ze gra nie jest ciekawa, bo to bo sro – no cóż szkoda bo ominęła ich jedna z najlepszych fpp w historii wirtualnej rozgrywki. Giera spokojnie zasługuje na 9+ i szybko o niej nie zapomne, oj nie ... ;] Edytowane 5 Września 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 wtf ? O czym oni za przeproszenie pier**** ? benchmark.pl i wszystko jasne, ten serwis to parodia, a prowadzą go dorośli ludzie ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) spedzilem wlasnie 2 godzinki nad bioshockiem i gierka "syci jak penis" :D 1024x768 ALL MAX - 35-45 fps, niech sie benchmark.pl pocaluje w pupe ;] Edytowane 6 Września 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 To nie był test benchmark'a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ale go zamiescili bez sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 "syci jak penis" :D 1024x768 ALL MAX - 35-45 fps, niech sie benchmark.pl pocaluje w pupe ;] Hehe... Oni mieli tam niby inne rozdzialki. A Bioszok smiga dobrze na 7900 (moze i 8600 >w weekend sobie sprawdze) ale jesli ma sie wiecej niz 1GB ramow. Ty jak widze masz 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Czy jest ewentualna możliwość, że komuś się gra nie spodobała. Po prostu z jakiś względów nie siadła albo może początek jest kiepski ? Mi się nie chce grać w tą grę nawet w drugim levelu :/ Powiedzcie, że później jest tylko lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 I u mnie już pękła. Wiele dobrego można pisać ale jeszcze nikt nie wspomniał o voice acting. Dla mnie fantastyczny. To co słyszymy poprzez radio czy odsłuciach!ąc taśmy z osobistymi notatkami jest doskonale dobrane, barwa głosu, akcent i sposób wymowy potrafi czasem najlepiej oddać charakter postaci. . Rayan i Atlas, no w zasadzie główne postaci ale modulacja głosu i ekspresja z jaką wypowiadane są kwestie porażają. Może nie od samego początku :wink: ale z biegiem czasu się to zmienia. :D Nie mogę tu zdradzać więcej szczegółów bo ponownie mnie skrzyczą bezpodstawnie :lol: tym bardziej, że Bemx2k wali centralnie spoilera i nikt nawet nie zauważył, że po części zdradza zakończenie gry... no ale nie o tym... na czym to ja stanąłem..? ...aaaa... taśmy i inne [ciach!]ły, które tworzą główną treść bioshock'a. Może się troszkę tego uczepiłem ale uważam, że właśnie ona stanowi esencję gry, oczywiście grafa i ścieżka dźwiękowa doskonale dopełniają dzieła i razem tworzą klimat. Polecam w spokoju przesłuchiwać wszystko ponownie bo podczas gry w odbiorze i zrozumieniu skutecznie przeszkadza i dekoncentruje tocząca się akcja i może czasem coś umknąć w ferworze walki i ogólnej kakofonii towarzyszącej intensywnej rozwałce. Osobą, które angielski znają z napisów na murach polecam jednak poczekać na wersję pl. Jak widzę, że ktoś pyta co ma zrobić i gdzie iść dając screena z mapką a pod nią tekstem jasno, w sposób naprawdę prosty i zrozumiały dla osoby, która choć miesiąc uczyła się tego języka to mi ręce opadają. A wcześniej rozpisują się o miażdżącym klimacie... ok... rozumiem... ciemno, mokro, strasznie, jakieś mutanty biegają i te oczy w dziupli. Grafa odjechana i jest klimat... no spoko ale dobrze wiedzieć skąd ta woda, dlaczego się tu znaleźliśmy, co to za oczy i jaki jest powód takich zmian w ludziach itd itp. Wtedy jest do tego odjechana grafa i jest wtedy klimat. No to się "namundrusiowałem" ale sami wiecie jakie czasami pytania się zdarzają i są spowodowane brakiem znajomości choć podstaw języka. Nigdy mnie nie interesowało czy ktoś rozumie czy nie ale ta gra pomimo, że nie jest jakoś bardzo skomplikowana i nawet kompletny laik może ją przejść(nie każdy jak widać gdzieniegdzie) to imo zasługuje na pełne zrozumienie bo historia jest ciekawa, zaskakująca i tworzy spójną całość z oprawą wizualną i dźwiękową. Pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ktos ma wiedze na temat skalowania sie SLI w BioShock'u ?ja B-) dziala imho dobrze - z min ok30 robi sie ponad 50. szkoda tylko, ze pod dx10 nie dziala fsaa :( http://www.firingsquad.com/hardware/biosho...nce/default.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ja B-) dziala imho dobrze - z min ok30 robi sie ponad 50. szkoda tylko, ze pod dx10 nie dziala fsaa :( http://www.firingsquad.com/hardware/biosho...nce/default.asp grunt ze smiga :) ogólnie jestem bardzo milo zaskoczony wydajnością 8600GT w SLI (650zl nie majątek, a radocha spora :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (...) Nie mogę tu zdradzać więcej szczegółów bo ponownie mnie skrzyczą bezpodstawnie :lol: tym bardziej, że Bemx2k wali centralnie spoilera i nikt nawet nie zauważył, że po części zdradza zakończenie gry... no ale nie o tym...(...) Pozdrowionka. No ja zauważyłem, ale już mi się nie chciało znowu odzywać. Widzę, że towarzystwo się nachapało i spoilery stały się normą. Obecnie czytam posty powierzchownie żeby nie wpaść na minę. Chyba jednak do premiery PL dam sobie spokój z tym wątkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 I u mnie już pękła. Wiele dobrego można pisać ale jeszcze nikt nie wspomniał o voice acting. Dla mnie fantastyczny. To co słyszymy poprzez radio czy odsłuciach!ąc taśmy z osobistymi notatkami jest doskonale dobrane, barwa głosu, akcent i sposób wymowy potrafi czasem najlepiej oddać charakter postaci. . Rayan i Atlas, no w zasadzie główne postaci ale modulacja głosu i ekspresja z jaką wypowiadane są kwestie porażają. Może nie od samego początku :wink: ale z biegiem czasu się to zmienia. :D Nie mogę tu zdradzać więcej szczegółów bo ponownie mnie skrzyczą bezpodstawnie :lol: tym bardziej, że Bemx2k wali centralnie spoilera i nikt nawet nie zauważył, że po części zdradza zakończenie gry... no ale nie o tym... na czym to ja stanąłem..? ...aaaa... taśmy i inne [ciach!]ły, które tworzą główną treść bioshock'a. Może się troszkę tego uczepiłem ale uważam, że właśnie ona stanowi esencję gry, oczywiście grafa i ścieżka dźwiękowa doskonale dopełniają dzieła i razem tworzą klimat. Polecam w spokoju przesłuchiwać wszystko ponownie bo podczas gry w odbiorze i zrozumieniu skutecznie przeszkadza i dekoncentruje tocząca się akcja i może czasem coś umknąć w ferworze walki i ogólnej kakofonii towarzyszącej intensywnej rozwałce. Osobą, które angielski znają z napisów na murach polecam jednak poczekać na wersję pl. Jak widzę, że ktoś pyta co ma zrobić i gdzie iść dając screena z mapką a pod nią tekstem jasno, w sposób naprawdę prosty i zrozumiały dla osoby, która choć miesiąc uczyła się tego języka to mi ręce opadają. A wcześniej rozpisują się o miażdżącym klimacie... ok... rozumiem... ciemno, mokro, strasznie, jakieś mutanty biegają i te oczy w dziupli. Grafa odjechana i jest klimat... no spoko ale dobrze wiedzieć skąd ta woda, dlaczego się tu znaleźliśmy, co to za oczy i jaki jest powód takich zmian w ludziach itd itp. Wtedy jest do tego odjechana grafa i jest wtedy klimat. No to się "namundrusiowałem" ale sami wiecie jakie czasami pytania się zdarzają i są spowodowane brakiem znajomości choć podstaw języka. Nigdy mnie nie interesowało czy ktoś rozumie czy nie ale ta gra pomimo, że nie jest jakoś bardzo skomplikowana i nawet kompletny laik może ją przejść(nie każdy jak widać gdzieniegdzie) to imo zasługuje na pełne zrozumienie bo historia jest ciekawa, zaskakująca i tworzy spójną całość z oprawą wizualną i dźwiękową. Pozdrowionka. To jest fakt. Czekam wlasnie na spolszczenie. Gram teraz w takiego Prey-a PL gdzie mozna przejsc spokojnie nawet z napisami po chinsku ale jak czlowiek rozumie wszystko a nie tylko piate przez dziesiate to naprawde gra sie bardzo przyjemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witam, czy warto wgrać stery 163.44 Beta ? , aktualnie mam 162.18. Dają coś te stery do Gierki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Rzadko zadaję takie pytania, ale muszę, strasznie mnie korci :wink: , Czy uzyskam na swoim sprzęcie 30 fps na full detalach i rozdzielczości 1280x960? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompol - Paweł Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Help! Utknąłem w levelu Olympus Hegihts. Nie moge znależc kodu do windy, żedby sie dostac na 3piętro. NIe moge tego rozkminić gdzie ten cholerny kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Help! Utknąłem w levelu Olympus Hegihts. Nie moge znależc kodu do windy, żedby sie dostac na 3piętro. NIe moge tego rozkminić gdzie ten cholerny kod. Podlaczam sie do pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF82 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Trzeba wejść do menu misi i poszukać wiadomości radiowej od paparazzi jest w niej kod do windy.Na pewno zebraliście tą wiadomość tylko wam umknęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...