Fidel Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Na poczatku roku kupilem Sound Blastera Audigy 2 NX - karta wedlug zapewnien pana z internetowego servisu creativa miala pracowac i dekodowac sygnal z PS2 (DD5.1 i DPL) na wyłączonym kompie!!!! jednak serwisant sie mylil:(( karta do pracy musi miec wlaczony komp a sygnal s optyka przetwarza tylko na stereo. I z karty ktora miala obslugiwac PS2 i kompa to teraz obsluguje tylko kompa z okrojaonym EAX'em i to jeszcze obciazajac procka. No i jakos przezylem to pol roku. I tak sobie teraz mysle czy nie oplacalo by sie wymienic tej karty na Audigy 2 ZS z EAX'em 4 i pierdami tylko jakos nie wiem czy jest szansa to wymienic i gdzie mozna by bylo to wymienic?? wiem ze mozna sprzedac na allegro a potem kupic ZS:) i jeszcze jedno co znaczy dopisek retail i bulk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nikt nic nie wie?? prosil bym o jakas odpowiedz bo nie wiem czy warto wymieniac??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Co do wymiany to niewiem. Retail - detaliczny Bulk - hurtowy Dla zwykłego użytkownika niema żadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Po raz ostatni ponawiam pytanie:(( czy nie ma na tym forum kogos kto sie zna na dziwiekowkach?? J sie chyba zdecyduje na wymiane i przy dobrym wietrze wystawie karte na aukcje jutro:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...