Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 i tak wygra najlepsza z istot pozaziemskich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 i tak wygra najlepsza z istot pozaziemskich :Dwiadomo, wystarczy popatrzec na moja gwazdke ;> ona zyje! no i jest poza ziemska ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 dopiero teraz zauwazylem ze ten topic jest ALAJJJJJJJJJJJJF :> ODDALEM SUMIENNIE GLOSY i tez zaluje ze nie wystartowalem. . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ogolnie moge powiedziec, ze nagrody (pierwsze 3 miejsca) juz sa zorganizowane. Mam nadzieje, ze jutro juz oglosimy je na forum (raczej wieczorem). Przepraszam tym samym za opoznienia, ale mialem maly przewrot m.in. przeprowadzka do wawy, ale juz powoli dochodze do siebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a kiedy sie ankieta skonczy wogole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a kiedy sie ankieta skonczy wogole? nigdy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 A jesli bede dwa miejsca 3 :D ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a kiedy sie ankieta skonczy wogole? Ankieta skończy się, gdy dowiemy się jaka jest nagroda główna, chce żebyście wiedzieli o co walczycie w finale :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 lepiej zeby nie wiedziali bo beda zakladac nowe profile zebyw ygrac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 "beda zakladac nowe profile" no co Ty? juz dawno zalozone :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 @paprotek: no nie? :D gotowy do walki, tylko sie za pozno obudzilem i sprawa sie rypła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 buehehe, profile i inne matactwa nic Wam nie dadza, albowiem ostateczna decyzje i tak podejmie niezalezne i nieprzekupne grono jurorów :twisted: (Ta ankieta tylko dla picu jest :lol: ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 :evil: ps: jaki byl nr tego twojego konta? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Eeeej, czemu tylko und3rowi chcecie kase wpłacać, on się ze mną nie dzieli :cry: Pozatym ja jestem naprawde potrzebujący! Dziś mi padła pamięć, dołączy do grona dwóch zasilaczy, karty graficznej, płyty głównej które wysłałem na gwarancje w przeciągu ostatniego miesiąca :D Serio! Takiego pecha to jeszcze nie miałem, dlatego ci którzy chcą wygrać (nawet jeżeli się nie zgłosili) niech wysyłają datki na numer konta: 0700700700 z dopskiem "x"miejsce w konkursie tweak. Przy czym w miejsce x wpisujemy numer miejsca na którym chcielibyśmy zasiąść. A tak na serio, to jesteśmy już najwyżej 2 tygodnie od poznania zwycięzcy, czekamy tylko aż lisek powie wam co dostaniecie i się zacznie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 to czekam z niecierpliwoscia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A gdzie Ankiety sie podzialy :| Czyzby juz koniec :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A gdzie Ankiety sie podzialy :| Czyzby juz koniec :) ?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=97853 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=97854 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...