Yeti Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Tytuły mówi wszystko. Kumpel prosił mnie o rade, ja rposze was :) Ze z dziedziny skanerów nie zabardzo jestem obeznany wole zapytać kogoś, kto jest :) Wiec co najlepiej spełniałoby wymogi z tytułu? Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Microtek. Do 500zł to jest chyba teraz ScanMaker 4900+ i ScanMaker 4850+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Polecam zastanowić się na Epsonem Perfection 2480 PHOTO doss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Proponuję tak samo jak ''doss'' - EPSONA 2480 Photo, naprwadę rewelacyjny skaner w rozsądnej cenie, a z tego co wiem fachowcy też się pochlebnie wyrażają na jego temat, poszukaj w necie napewno znajdziesz kilka zdań na jego temat, sam szukałem przed zakupem i nie żałuje :) acha,... no i oprogramowanie jakoś bardziej przystępne i praktyczne niż w sławetnych PLUSTKACH, które pod tym względem są wielką porażką :( Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Dunaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...