Naits Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam Mam dziwny problem a może nie dziwny? Mianowicie chodzi o partycjonowanie dysku za pomocą bootowalnego CD z windowsem XP. Ustawiam tam partycje jedną bądz dwie lecz zawsze pozostaje mi fragment (8MB) który nie został podzielony na partycje. Daje maxymalną objętość dostępną a on mimo to robi ten fragment 8MB jako niepodzielony..Nie da sie z tym fragmentem nic zrobić poprostu sobie jest. Na dysku 60GB nie było tego problemu, ma to miejsce przy dysku seagate 80GB. Co o tym sądzicie czy to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Wiele osób ma taki 8MB z którym nie da się nic zrobić. U mnie na HDD 45 GB tego problemu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Bo to wygląda tak jak masz względnie mały dysk (pojemność) te 8MB nie występuje, a przy dużych pojemnościach dysków jest stwarzana pamięć i z tym nic nie zrobisz tak musi być . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Bo to wygląda tak jak masz względnie mały dysk (pojemność) te 8MB nie występuje, a przy durzych pojemnosciach dysków jest stwarzana pamieć i z tym nic nie zrobisz tak musi być . złote pióro dla Pana ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 @wunat Specjalnie dla ciebie wprowadziłem poprawkę, bo widze że jesteś tu od gramatyki..:) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...