ashgan Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Brat ma Cel300 i 64Ram czy zwiekszajac ilosc do 192mbRam-u poprawi sie predkosc pracy kompa.Glownie chodzi o Championship Manager i obliczenia w nim.Prosze o info! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jeżeli chodzi o CM to wydaje mi się, że tak, więcej RAM'u powinno poprawić działanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 zdecydowanie tak!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Podpisuje się pod wypowiedziami kolegów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ja tesh sie zgadzam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 co do CMa to tam ramu nigdy zamalo... tak wogole do CMa polecam 512 MB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 pewnie poprawi ale jak by mial lepszego proca to bylo by jeszcze lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jasne to nie ulega wątpliości że praca kompa znacznie przyspieszy. Sam kiedys używałem 233@266MMX i dołożenie ramu z 64 na 128 znacznie przyspieszyło pracę kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Najlepiej dokupić 256MB i nic więcej nie potrzeba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Najlepiej dokupić 256MB i nic więcej nie potrzeba :)Od razu 1024. A co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Pamiętam jak dostałem win XP to tak się napaliłem, że aż zainstalowałem go na 64ram. Ale było zabawnie. Gotowosć do pracy w ok. 5.5 min :mrgreen: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ogolnie zwiekszenie ramu wplywa na przyspieszenie pracy kompa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Oczywiscie ze bedzie roznica :) wkladaj ramu ile wlezie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...