Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 mam takie pytanko nie chce mi sie specjalnie do apteki na drugi koniec miasta leciec wiec sie spytam was :] czy w aptece dostane eter bez recepty :> (czy wogule dostane) potrzebuje na paliwo do modelu poduszkowca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 To jest to do usypiania???? Raczej nie bo jakby był bez recepty to by wszystkie ćpunki go wykupiły......... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 tak to to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 "potrzebuje na paliwo do modelu poduszkowca :]" samozaplon? :| eter kupisz w modelarskim moj kumpel chcial kupic eter w aptece ale mu nie sprzedali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 niestety samozaplon :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 niestety samozaplon :/tak z ciekawosci: mk-17 ? a ten poduszkowiec to ciezki jest? bo moze ci odfrunac zamiast sie unosic na pow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 jak masz znajomego lekarza, to możesz się pouśmiechać. Ja kiedyś wystrugałem od stomatologa, taka ładna buteleczka, zalakowana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 mam wojka lekarza :] chyba go poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 to chyba nie powinno być problemu, jak on nie ma, to na pewno wie od kogo wyrwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 eter - kurcze, też musze sobie to skołować. Las Vegas Parano........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 eter - kurcze, też musze sobie to skołować. Las Vegas Parano........ Hehehehe :lol: Albo lepiej Chloroform lepsze fazy sa :P :roll: :wink: :arrow: Uspienie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 aha - pozycja obowiązkowa - znaleźć jakieś wesołe miasteczko, z karuzelami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mój kumpel wpakował swego czasu eter do Łady - silnik wtedy jeszcze 1.3. Po zużyciu buteleczki trzeba było robić regulację zaworów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 eter - kurcze, też musze sobie to skołować. Las Vegas Parano........ OT: Też bym chciał mieć taką :twisted: walizeczkę jak Ci w tym filmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 zastanawialem sie jeszcze czy ten silnik odpalil by na nitrometanie czystym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zastanawialem sie jeszcze czy ten silnik odpalil by na nitrometanie czystym :twisted: Z łady 1.3 to by zgliszcza zostały a tłoki to musiałbyś wyrywac z asfaltu. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 kiedy z kumplem kupimy trabanta albo cos podobnego i odpalimy go @ nitrometan :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 czysty nitro to przesada :lol: najlepiej 30% nitro i 70% metanol 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 metanol to ja mam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...