Skocz do zawartości
szpak

jak zwiekszyc napiecie jak w biosie.....

Rekomendowane odpowiedzi

nei ma tej funkcji jest jakis program moze cpucool ale ja tam jej nei widziałem.....a chciałbym zwiekszyc bo mój durek na 1000@1200 nie chce za nic przejsc 3dmarka 2001 se po nature wywala do windowsa moze jak zwieksze napiecie to bedzie ok a moze bedzie sie dalejk krecił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko spoko a da sie to zrobic bez malowania mostków bo nie chce stracic gwarancji ??gwarancja mi potrzebna bo w grudniu chce durnia sprzedac a kole chce miec jeszcze gwarancje  :twisted:

A czemu stracisz gwarancję???

Czyżby ci z srwisu nakleili stickera na mostki?? :D

Jak tak to chyba nic nie poradzimy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko spoko a da sie to zrobic bez malowania mostków bo nie chce stracic gwarancji ??gwarancja mi potrzebna bo w grudniu chce durnia sprzedac a kole chce miec jeszcze gwarancje  :twisted:

mod Vcore powyżej 1,85 jest możliwy trzeba wlutować rezystor ok 16-18 kOhm między 1 i siudmą nózkę układu KA7500B. do 1,85 wystarcza malowanie ołówkiem mostków. Do sprzedaży można ołówek gumką zetrzeć, jak są stickery na mostkach, to wystarczy zwykle je podważyć żyletką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mod Vcore powyżej 1,85 jest możliwy trzeba wlutować rezystor ok 16-18 kOhm między 1 i siudmą nózkę układu KA7500B. do 1,85 wystarcza malowanie ołówkiem mostków. Do sprzedaży można ołówek gumką zetrzeć, jak są stickery na mostkach, to wystarczy zwykle je podważyć żyletką.

Wybacz ale to to ja wiem...

Ale z treści postów wynika że koleś robi wszystko byle by nie stracić gwarancji...

W sumie może zamiast lutować kleić vmoda i nie straci gwarancji na płyte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoczko z tym ołówkiem to by i przeszło dzieki za rade ale jak widac z opisu mam durnia przekreconego na 1200 i wykazuje jakies bloki od czsu do czsu a napiecie chce zwiekszyc na prube wiec malowac mostki zeby zobaczyc czy cos to da troche szkoda zachodu jak by sie dało to jakim programem ale widze ze sie nei da wiec dzieki wszystkim za rade chyba nie bedzie napieca 1.85:( a szkoda ale moski zamaluje u znajomego w sklepie to jak by co to mi da innego durnia a tego gdzies opchnie :) no to dobry pomysł co hehe

pozdro szpak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...