stokrotka Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Teac CD-W552G czy Lite-ON SOHR-5238S napiszcie wasze zdanie o tych nagrywarkach pod wzgledem waszego uzytkowania chodzi mi przede wszystkim o awaryjnosc, wytrzymałosc tego sprzetu Jak dlugo wam wytrzymala? tylko najgorzej jest jak popsuje sie po 2 latach uzytkowania i nie ma juz gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Moj LiteOn z podpisu ma juz ponad 2 lata i sprawuje sie wysmieniacie. Ale jedno ci poradze: kupowanie teraz nagrywarki CD-RW troche mija sie z celem. LiteOn 1633S DVD+/-R (jedna z najlepszych i najszybszych - poza tym mozna ja update'owac na wyzsze modele) mozesz miec juz za 300zl wiec nie wiem czy jest sens wydawac ok. polowe tego na malo przyszlosciowy naped. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Teac CD-W552G czy Lite-ON SOHR-5238S napiszcie wasze zdanie o tych nagrywarkach pod wzgledem waszego uzytkowania chodzi mi przede wszystkim o awaryjnosc, wytrzymałosc tego sprzetu Jak dlugo wam wytrzymala? tylko najgorzej jest jak popsuje sie po 2 latach uzytkowania i nie ma juz gwarancji może taką ? ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33577133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 nie interesuje mnie kupywanie uzywanej nagrywarki wiaze sie to z ryzykiem choc cena jest atrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 nie kupuj CDRW!!! jak sie dobrze obrocisz to bedziesz mial jakiegos liteOna 832S sporo ponizej 300 zeta (w marketach sa czesto promocje po 260-280zeta)....naprawde w tych czasach CDRW to strata kasy...a jak dodatkowo masz zwyklego cdka w kompie (nie masz wogole DVD) to nie ma co sie zastanawiac!!!! pomysl : CDRW - jakies 140zeta +DVD 110 zeta(o ile wogole chcialbys dvd)...daje to razem 250...za ta mniej wiecej cene masz to wszystko plus nagrywanie DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 mam naped dvd teraz nie wiem co zrobic jesli nagrywarke dvd to radzicie mi Lite-ON SOHW-1633S czy Teac DV-W516G obie obsługuja płyty dwuwarstowe lub inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 mam naped dvd teraz nie wiem co zrobic jesli nagrywarke dvd to radzicie mi Lite-ON SOHW-1633S czy Teac DV-W516G obie obsługuja płyty dwuwarstowe lub inna? tak - raczej inna Liteon SOHW-1213S przerobiona na SOHW-1653S :) ma DL - i co najważniejsze płyty DL nagrywa x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 wojwar - a nagrałeś w życiu jakąkolwiek płytę DL z prędkością 2,4x ?, że cieszysz się że 1653s nagrywa płytki x4 ? :-)) BPNSP :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 jeszcze sie nie zdecydowalam jaka nagrywarke kupic ale ciagle mysle nie wiem czy cos wymysle moze mi ktos jeszcze pomoze w wyborze? ma pytanie co oznaczają tryby zapisu DVD-R i DVD+R? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja proponuje Litka 1633S za ok. 300zl obsluguje wszystkie mozliwe formaty i mozna mu wgrywac bios z nowszych modeli. a co do pytan ad. -R/+R to zapraszam na cdrinfo.pl i ew. ich forum. Jak czegos tam nie znajdziesz na ten temat, to znaczy ze nigdzie tego nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan23 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Torwald. A ten Litek to obsługuje DVD-RAM?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Zadna obecna nagrywarka tego formatu nie obsluguje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Torwald. A ten Litek to obsługuje DVD-RAM?? a na penisa Ci obsluga DVD RAM??? lubisz egzotyczne rzeczy?? Zadna obecna nagrywarka tego formatu nie obsluguje ;] nie opowiadaj!! :twisted: nowe LG obsluguje (nie znam oznaczenia)..tylko po co DVD RAM zwyklemu czlowiekowi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 :twisted: nowe LG obsluguje (nie znam oznaczenia)..tylko po co DVD RAM zwyklemu czlowiekowi..Nie tylko nowe. Starsze też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No moze i sa takie co obsluguja, tylko po co to komu ? ;] Zeby na scianie powiesic ? Bo chyba nie do wymiany danych... A do archiwizacji spokojnie wystarcza zwykle DVDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...