chester76 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) moja z VIVO ma dodatkową wtyczkę obok zasilania i na naklejce z tyłu karty pisze VIVO a na tej nie ma ani jednego ani drugiego, to czy jest na PCIE czy na AGP wg. mnie nie powinno mieć znaczenia, ja mam na AGP Edytowane 6 Listopada 2006 przez chester76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ok jestem pewny ze karta sie moduje o powiedziałem ruskowi jak to sie robi i sie udało zmodowac jak na razie każda która włożył do pc :) czy x800 16p 500/500 będzie wydajniejszy od gf 7300gt 630/850 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 imho ta wymiana totalnie nie ma sensu, jak juz to na jakies 7900 ... A tak w ogole to bym poczekal na cos tanszego z serii G80 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Z uwagi na to, że jestem w trakcie sprzedaży swojej karty z siga (ASUS 800XT 2DHT) , czy może mi ktoś napisać co jest w komplecie w pudełku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam, jak sądzicie dam radę sprzedać X800XT za 550-600zł? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Jak dostaniesz 300zł to będzie dobrze :lol2: ps to nie jest temat na takie pytania :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Spoko, ale nagli mnie. Trochę mnie zmartwiłeś tą ceną. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 ej co wy gadacie:] X800XT firmy Sapphire spokojnie pojdzie za wiecej niz 500zl;) patrz na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Korciło mnie i korciło i w końcu się zdecydowałem, w ciągu miesiąca zamieniam X800XT na X1950Pro. :) Postaram się sprzedać X800XT razem z Zalmanem Fatal!ty za 550zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...