laiq Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Chce kupić kartę dzwiękową którą będę wykrzystywał tylko do przesyłania dzwięku przez wyjście cyfrowe do amplitunera. Czy może mi ktoś pomóc dokonać wyboru jaką kartę kupić. Może i temat podobny był już na forum ale z tego co znalazłem to są to tematy z przd kilkunastu miesięcy więc nie wiem czy sie nie zdeaktualizowały. Dzięki za wszelkie wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 sb live 5.1, audigi na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Jeśli ma to byc karta z przesyłem cyfrowym optycznym i do tego prawdziwe A3D to Aureal Vortex SQ2500 Karte ciężko zdobyć ale czasami sie pojawia na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja bym w sumie też polecił któryś Z SB Live/Audigy/ kosztują grosze a co do tego Aureala to ponoć są z nim jakieś porblemy pod XP ale głowy za to nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jak do 200zł to Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Da sie juz ja (audigy) kupic nowa za 100 zeta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmtz Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Audigy 2 zs z pozłacanymi stykami i firmware za 220 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1 Digifire ma wyjscie optyczne na allegro widzialem po 99 zł bez podla i oprogramowania (w wyszukiwarce na allegro wpisz herkules ) , sklepowa ok 320 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Audigy 2 zs z pozłacanymi stykami i firmware za 220 zł 1326254[/snapback] Chyba Firewire :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Możecie dać link do tej audigy 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jest taka stereofoniczna karta zewnętrzna OPTOPlay na USB firmy Audiotrak. Posiada ona wyjście stereofoniczne cyfrowe i analogowe. Ma wbudowaną technologię Dolby Headphone Technology, która umożliwia słuchanie dźwieku przestrzennego na stereofonicznych słuchawkach. Dla wyprowadzania dźwięku cyfrowego do wzmacniacza jest idealna. Jakość dźwięku 24-bit 96kHz. Jej cena to około 300zł, ale czasem można dostać ją w serwisach aukcyjnych taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...