millor Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Czy gdzies ktoś widział test komórek oparty na kryterium zasiegu. Zależy mi na zasiegu w srodku starej kamienicy. Ps. czy jest użadzenie (zew. antena) którą można podłaczyć z komórka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s69 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 przede wszystkim trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kryterium sieci w ktorej chcesz miec telefon, co do modelu telefonu to ci nie doradze. a co do anten zewnetrznych to istnieja takowe, znajomy takiej uzywal swego czasu jak nie lapalo mu zasiegu w mieszkaniu. nie sa drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Musi być idea. Tam idealnie łapie era ale ery mi sie nie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Czy gdzies ktoś widział test komórek oparty na kryterium zasiegu. Zależy mi na zasiegu w srodku starej kamienicy. Ps. czy jest użadzenie (zew. antena) którą można podłaczyć z komórka Nie widzialem takiego testu. ciezko powiedziec ktory telefon sobie poradzi. Ostatnio sprawdzalem telefony do ktorych mialem dostep (mieszkam na "zadu.piu", znaczy w dolinie i ciezko jest z zasiegiem), i okazalo sie ze niezaleznie od tego co pokazuje telefon (nokia 6100 40%, N6610 60% siemens M55 25%-50%), to i tak jednakowo ciezko sie gada z BOK- sa trzaski, zaniki, itp. Innymi slowy- jak masz slaby zasieg, to niewazne jaki telefon masz, i tak bedzie kiepsko. Co do zewnetrznych anten- tak. Sa takie urzadzenia. Nie wiem ile daja, bo nie sprawdzalem. Najczesciej sa uzywane w samochodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 w starych komputerswiatach byly takie testy robione bardzo dokladnie :P ale to bylo minimum 2 lata temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 najlepszy zasięg? stare alcatele - na swoim one touch pocket gadałem siedząc w pociągu w środku puszczy kurpiowskiej, posiadacze nokii siedzący obok nie mieli w ogóle zasięgu, o gadaniu nie mówiąc (im nawet *3370# nie pomagało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 właśnie patrze na zewnętrzne anteny do samochodów. Te anteny niesą drogię koszt max 50zł jak kupię to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Ktora komorka? Kazda, jak stoisz w okolicach BTSu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...