KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7456492 Tak... to była dobra transakcja! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 lol?? a masz go juz chcociaz w domu? jak bym od koniczynki nic nie qpil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 lol?? a masz go juz chcociaz w domu? jak bym od koniczynki nic nie qpil :P Za zeta byś nie kupił. Jeszcze go nie mam zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 W penis koniczynek cie robi, chyba ze to jakis normalny (inaczej) altruista 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 W penis koniczynek cie robi, chyba ze to jakis normalny (inaczej) altruista 8O Procka dostałem dziś. Jest minimalnie ukruszony, ale chodzi na 975 na 1,66V. Niestety wiesza się w windzie na tej częstotliwości. na 910MHz w pełni stabilny. W sumie jest lepszy niż mój poprzedni. Tamten nie przechodził postu na 975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 W penis koniczynek cie robi, chyba ze to jakis normalny (inaczej) altruista 8O Procka dostałem dziś. Jest minimalnie ukruszony, ale chodzi na 975 na 1,66V. Niestety wiesza się w windzie na tej częstotliwości. na 910MHz w pełni stabilny. W sumie jest lepszy niż mój poprzedni. Tamten nie przechodził postu na 975 Qrde, jestem zaskoczony, czyli jednak nie zrobil cie w penis ? :D Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O bylem pewien, ze albo nie dostaniesz procka, albo dostaniesz cos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 lol, oby wiecej takich loodzi na allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 O koorcze ,a ja myślałem że cos takiego to zdarza sie tylko w hamerykańskich filmach. :wink: Nic tylko pozazdrościć uczciwości sprzedającego i fartu kupującego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 szczerze mówiąc to cena była warta ryzyka... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 super ale ci sie trafiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Sprzedaj mi go za 15zł i tak będziesz do przodu :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...