benek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 IMHO lekka porazka (jak poczytam to zobacze czy przypadkiem nie calkowita) na piewszy rzut oka skojazenie z SecretService - duzo reklam, jeszcze wiecej zdjec, malo przejzysta szata graficzna ... nie mialem jeszcze czasu poczytac - mam nadzieje ze sie nie rozczaruje - w koncu ten sam naczelny co w Gamblerze - mam nadzieje ze teksty tez na Gamblerowym poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ide dzisiaj kupic - powspominac sobie przeokazji. Nawet jeszcze w piwnicy mam gdzies takie stare numery TS na takim wiiielkim papierze (potem byl zmniejszony) z czasow przed ustawa (czyli byly klawiszologie i jak wlaczyc gre mimo slynnego zabezpieczenia [podaj slowo 4 z linijki 50 ;P], nie mowiac o dziale sprzedam/zamienie ;) Ech a Piwem i mieczem chociaz jest :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 troche poczytalem - na razie srednio - niektore teksty za krotkie inne za dlugie ... najfajniejsze teksty w dziale FORUM - dawno sie tak nie usmialem :lol: :lol: :lol: PS 10 minut pozniej czaly czas sie z tego smieje :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 No co Wy, nowy Top Secret wychodzi :?: Ooo kuurr... lece zobaczyc co za lipe drukuja ;). Swoja droga... brakuje troche Alexa, Gawrona, Haszaka... heh, i cala ta "afera" z Krzysztofem Qbeczka :D Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 taa, wlasnie stracilem 15zl na moje ulubione swego czasu pisemko ale czego ja sie spodziewalem przeciez nie ta ekipa, nie ten styl...bleeee alex dal [gluteus maximus]... :( chociaz milo z jego strony ze podal maila pod ktorego mozna wysylac uwagi :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Też idę kupić to było przeciez pierwsze pismo o grach, mam wszystkie numery Kopalny rulezzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...