Nexer Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Hymm tak czytam te forum od tego progsa i jedyną rzecza która się wyświetla na ekranie w większości to 2d... a jak 3d to pokraczne. Większośc gier odpalanych na tym emu wyświtla menu i nic pozatym. Może w menu miałeś 20 fpsów :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 o tesz mam emuglator ! http://subarufan.freesuperhost.com/emu/ Jakby co to jest fake mojej roboty. Nie dajcie się zrobić w jajco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) Polecam. http://www.ngemu.com/forums/showthread.php...8442#post718442 http://www.pcsx2.net Edytowane 28 Stycznia 2005 przez zysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Yhyhyhyhy jak sie tlumaczy :lol: . Wczesniej mowiles, ze grales w te gry u siebie a teraz musisz je jakos zalatwic :lol: . Hyh, sam sie tym przyznales, ze tych gier w zyciu nie widziales, wiec skoncz juz ten temat. Przyznaj sie, ze u siebie nie grales i EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ciagniecie ten posrany temat juz 3 strony. Proponuje go zamknąc :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ciagniecie ten posrany temat juz 3 strony. Proponuje go zamknąc :-| 1240975[/snapback] Niby dlaczego? Jak wyjdzie jakies porzadne emu to sie przyda :] . Poza tym temat zostal odgrzebany z czelusci tłika... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ty Jin wieżysz że jest jakis dobry emu ps2?? :D :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Przeczytaj jeszcze raz to co napisalem i sie zastanow nad tym :] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 W tej chwili PS2 mozna juz naprawde tanio kupic wiec mysle ze emulator nie ma juz wiekszego sensu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nie no, jesli 699 vs freeware emu to dla ciebie bez wiekszej roznicy ..:) Aczkolwiek fakt faktem, ze cena spadla calkiem przyzwoicie, tymbardziej ze teraz jest nowy model PS2 o mniejszych gabarytach - wyglada jak zeszyt b5 (taki standardowy rozmiar) w twardej okladce. Mimo wszystko, hydro jest juz troche na forum i nie sadze, ze by wciskal nam kit. Zobaczymy, moze akurat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 No właśnie przez ten minimodel, starsza konsola jeszcze bardziej staniała, poza tym w niemczech mozna dorwac nawet za 99E ... Widziałem promocje w sklepie na własne oczy wiec nie zarzucajcie mi kłamstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 gdzie jest hydro ze sreenami ?/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) gdzie jest hydro ze sreenami ?/ 1241899[/snapback] Zalatwie skads Burnouta to wysle.NO i oczywiscie czytnik DVD :) Edytowane 28 Stycznia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Hyh no tak, wczesniej pisales, ze grales w te gry U SIEBIE, na SWOIM KOMPUTERZE, a teraz, ze nie masz ani gry, ani dvd, eeech... Szkoda gadac, i po co Ci to bylo? Nastepnym razem nie powtarzaj glupot ktore uslyszysz od kumpli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Racja koles ie wygupil, ze wstyd :P Chyba ze nagle zalatwi czytnik i gre po czym zrzuci pare screenow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nie wiem jak ludzie moga tak gupa palic, TO JAK wczesniej grales jak czytnika nie masz ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jeju wy ludzie jesteście tacy łatwowierni że ja nie wiem. I: Gdyby wylazł emulator PS2 na którym dałoby sie odpalić B3 w 20FPS to cały świat już by o tym wydarzeniu trąbił. II: Nie wiem co tu napisać ,lecz wiem tyle że jeżeli ktoś rozpoczyna temat postem w którym pisze że grał na swoim kompie w wymienione gry na emu, a potem pisze że musi se załatwić te gry i do tego czytnik DVD to naprawde wciska kit. Ludzie obudźcie się i pomyślcie troche, a hydro powinien dostać jakieś ostrzeżenie za wprowadzanie ludzi w błąd i inne trele morele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jeju wy ludzie jesteście tacy łatwowierni że ja nie wiem. I: Gdyby wylazł emulator PS2 na którym dałoby sie odpalić B3 w 20FPS to cały świat już by o tym wydarzeniu trąbił. II: Nie wiem co tu napisać ,lecz wiem tyle że jeżeli ktoś rozpoczyna temat postem w którym pisze że grał na swoim kompie w wymienione gry na emu, a potem pisze że musi se załatwić te gry i do tego czytnik DVD to naprawde wciska kit. Ludzie obudźcie się i pomyślcie troche, a hydro powinien dostać jakieś ostrzeżenie za wprowadzanie ludzi w błąd i inne trele morele. 1242224[/snapback] Pokaz mi jedna osobe ktora mu uwierzyla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Dobra mniejsza z tym,chcecie wierzcie,chcecie nie wierzcie,Wasza sprawa.Ja wiem 1 - Jak bede mial to podesle.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja wczoraj byłem na marsie, ładne widoki, jak bede tam jeszcze raz to zapuszcze screeny :D jak chcecie to nie wierzcie, ja swoje wiem :D:d:d postaw sie w naszej sytuacji, z pustymi słowami mamy ci wierzyc? chyba jestes smieszny. Daj wiarygodne screeny, a wtedy ci uwierzymy, a twoje krecenie cie tylko pogrąża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKRT Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Poczekajcie przeciez koles musi sie Photoshopa nauczyc ;] A tak na serio to ludzie bez bzdur prosze, jedynym emu, ktore ma jakakolwiek szanse zaistnienia w ciagu najblizszych 2 lat plynnoscia zblizona do plynnosci konsoli to PCSX2. A co ludzi udowiadniajacych, ze maja emu ps2 [to bylo rok i 2 lata temu - hyhy] "przerobilem" okolo 30 i niestety kazdy sie zmywal nic nie pokazujac, nawet nie dajac nazwy emu. Czasem podawali np EKAF'a ;] ale tak to sprawa milkla. Pozdrawiam normalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Przeciez hydro2 doskonale wiemy, ze nigdy nie grales w te gry na PC. Powiedz odrazu, ze poniosla Cie fantazja :). A tak - wszystkim robisz smaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 dajcie jakiegoś linka do jakiegoś nowszego pliku z biosem bo ja mam ale stary i na nim nic nie chce odpalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 dajcie jakiegoś linka do jakiegoś nowszego pliku z biosem bo ja mam ale stary i na nim nic nie chce odpalić 1243942[/snapback] Chcesz pograć na emulatorze ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hyyyyyydroooo......! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Zapodajcie jakiegoś linka gdzie znajde taki emulatorek PS2, skąd to wyczarować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no raczej jak umiesz czarowac to i wyczaruj nam ;) POPRAWNIE działającego EMULATORA NIE MA!!!!!!! są tylko takie, które uruchamiają niektóre demka (2D), oczywiscie framerate jest w okolicach 2-4(max) fps.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Juz luty? Screenów hydro nie podał? Śpiem dalej.... ;) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Bedzie luty nastepnego roku i screenow raczej nie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 no raczej jak umiesz czarowac to i wyczaruj nam ;) POPRAWNIE działającego EMULATORA NIE MA!!!!!!! są tylko takie, które uruchamiają niektóre demka (2D), oczywiscie framerate jest w okolicach 2-4(max) fps.. 1267533[/snapback] tak zle to juz nie jest. Z nowym pluginem graficznym (NA PIXEL SHADERZE 1.1) odpalilem jakiegos dragon balla (bijatyka full 3d) . Mialem podczas startowania gry i w menu ok 30 klatek, a w grze zwolnili do 8-10 (kumpel z prockiem z SSE2 i z na PS 2.0 mial kolo 18 klatek). Chce zaznaczyc ze z kazdą kolejną wersją PCSX2 framerate w grach rosnie ok 50-100%. W wersji vip0.8 (jeszcze niedostepnej) filmy z np. tekkena 4 hulają z predkoscią 30-40 klatek. Do poprawnego odpalania gier jest jeszcze baaaardzo daleka droga. Ale nie bądzmy tacy krytyczni. Programisci stają na głowie doskonaląc i optymizując kod programu. O wiele lepiej jest z emulacją GameCuba. Mnustwo tytułow jest odpalanych poprawnie podkreslam POPRAWNIE, stabilnie bez zadnych przeklaman grafiki ale za to z predkoscią kilku klatek. Nawiązując do Hydro2 i jego Burnouta3 - probowalem odpalic. Gra zawiesza sie na pierwszym loadingu i tyle. Hydro2 ładnie dałes po jajach !!!!!!!!!!!!!!! nieładnie!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...