shakur_45 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 mi nie biegal ani pod win xp i nie biega pod w2k moze cos z moim sprzetem jest nie tak juz sam nie wiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarecki Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 zmień stery na 3082 lub 2311 - u mnie pomogło :D bzdura-stery nie maja tu nic do rzeczy-chodzi o patcha pod xp mam na dysku dwa systemy XP + 98 i Maxi ciął mi sie na XP , a po zmianie sterów idzie - BEZ PATCHA !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 cytat z gryonline: Wersja: 1.05 Patch ten przeznaczony jest do polskiej wersji gry i poprawia: błąd występujący, w trakcie wczytywania nowej mapy, który powodował zamknięcie gry błąd w obsłudze bufora pojawiający się przy wychodzeniu z gry eliminuje miganie zegara i innych ikon z pulpitu podczas gry umożliwia uruchomienie gry dzięki zastosowaniu nowej wersji zabezpieczenia ppotwierdzam dokładnie-mnie pod xp bez tego patcha po skonczonej misji treningowej wywalał na pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Bzdura totalna :twisted: Patch 1.05 jest przede wszystkim do wersji angielskiej. Czy naprawdę wierzycie że zachodni producent wyda patch specjalnie dla kilkuset (w najlepszym wypadku kilku tysięcu) graczy gdzieś z zabitej dzuiry zwanej Polską? Patch jest do wesji angielskiej, a że lokalizacja polegała na podmianie plików audio i tekstów, więc można go spokojnie zapuścić do wersji polskiej. Ale... polska wersja miała inne CD protection , albo go nie miała a patch aktyuwuje zhackowane zabezpieczenie więc chyba bez cracka się nie obędzie, na pewno jednak patcha można spokojnie zapodać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 na windach 98se 2k oraz xp mi zaje.iscie smigalo az milo popatrzec problem musi byc w sterach (nie tylko kart kgraf ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLERO Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 najlepsze stery jakie działają z gierką to 12.41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dopisz do ścieżki exe'ca następujące paramety: -developer -developerkeys i teraz w czasie gry F9 to tryb konsoli, F11 to pomiar Fps Jak dopiszesz jeszcze -screenshot to pod F10 masz; chyba wiesz co :wink: Pamiętaj o spacjach przed myślinikiem/minusem (niepotrzebne skreślić) - czyli np: "C:Program FilesMax Payne.exe -developer -developerkeys -screenshot" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja tez mam Xp i taki sam problem! A czy ktoś z was moze podesłać ten patch na maila albo chociaz link ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 bylo juz o tym heh chyba mam jeszcze tego patcha na dysku to wam podesle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rice Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Mam pytanie jak przejść Cześć 2 "A COLD DAY IN HELL" Rozdział 1 "THE BASEBALL BAT" :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A o co tam chodzi bo juz nie pamietam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 To tam gdzie sie budzisz i masz tylko baseball'a ? Wyjdz i przyczaj sie na gostkow co laza po tych korytarzach, napieprz im bejzbolem i skasuj splowy, to proste, tylko czaic na odpowiedni moment sie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 A to juz wiem :) He he ja tam troche czasu stracilem:) Ja robilem tak ze pokazywalem im sie i uciekalem spwrotem to pokoju i chowalem za rogiem, jak przybiegli pod drzwi to schylony napierdzielalem bejsbolem zabieralem bron i dokanczalem reszte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ja po prostu poczekalem az przejda ci dwaj pierwsi. Potem chyba jeszcze jeden kolo przeszedl. Ja pit w lewo i tam jest magazyn z bronia. No i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 A to juz wiem :) He he ja tam troche czasu stracilem:) Ja robilem tak ze pokazywalem im sie i uciekalem spwrotem to pokoju i chowalem za rogiem, jak przybiegli pod drzwi to schylony napierdzielalem bejsbolem zabieralem bron i dokanczalem reszte. :arrow: zrobilem identycznie i sie udalo. zajelo mi to chwilke... ma sie wprawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Mnie nic tak nie wqrwialo jak bieganie po czerwonych nitkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Najgorszy byl pokoj co sie wszystko zaczynalo palic:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Mnie nic tak nie wqrwialo jak bieganie po czerwonych nitkach.Mnie tez, 2 razy sa takie momenty z nitkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Te nitki to plamy krwi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 "]Najgorszy byl pokoj co sie wszystko zaczynalo palic:> :arrow: ooo tak... ja tu tez sie ostro wkurzalem. coraz bardziej nabieram checi do ponownej instalacji max'a i odswierzenia tych wszystkich sytuacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol626 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Heh a kto lubił się kręcić w labiryncie? Ja myślałem że szału dostanę... A z chodzeniem po czerwonych "nitkach" to prościzna dla mnie była :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja zrobilem tak, ze poczekalem na ten patorl ( dwoch kolesi ) przejechalem ich z baseball'a wzialem ich gun'y i z powrotem wrocilem do pokoju, gdzie startowalem i tam zaczailem sie na reszte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Nie wierze włąsnym oczom,jak ktoś nie miał okazji musi!!!!!spróbować moda do maxa kung fu 3.0 z kolegą gram na czas,hihi jest filmik zajebisty na początku ,dalej tutorial w sali treningowej żywcem z matrixa ,walki wręcz i z kijem!! a dodam że z każda z broni łaczą się inne ciosy i ruchy ,tutorial to moja ulubiona częsć walczy sie wrecz z 5cioma gostkami na raz którzy sa nie do zdarcia tak więc jak ktoś oglądał Twin Warriors to wie o czym mówie ,jak wspomniałem z kolęgą gramy kto efektowniej i dłużej z nimi wytrzyma. co do efektowności : uciekałem przed gostkami ,podeszłem troche po palu do góry , odbiłem sie i saltem w tył spadłem na gostka zadając cios i z niego skoczyłem na dwóch gostow atakiem nogą in slow motion wszystko wykonane ,oni wylatują w powietrze (ach ten bulett time),zostało dwóch z lewej bullet time załaczam ,z obrotu kopie w środek ,kamera się zatrzymuje na chwilęobraca wokól wlasnej osi ,jedzie wolno dalej ,ja kopie ponownie,zmiana kamery trzech na podłodze ,powróet czasu normalnego i tak w nieskończonaśc to utrzymywanie dystansu ,ucieczki echh dodam że cała gre można przejść prawie bez użycia broni palnej z czasem w grze odkrywa się odbicie z saltem od ściany a dalej nawet o zgrozo ,chodzenie po ścianach jakie są wasze uwagi co do tego moda? Moim zdaiem idea gry rewolucyjna ,najlepsza bijatyka na PC dzrzemią w tym pomyśle ogromne możliwości,pomuślcie o ucieczkach przed agentami skoki przez dachy itp.... teraz czekam na gierkę Matrix ..to będzie czad ps.ale się spal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chyba zainstaluje sobie jeszcze raz Max`a Payne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No chyba warto. Jakie sa bronie???? Nie palne. Dodali cos?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chyba zainstaluje sobie jeszcze raz Max`a Payne :)Wlasnie sobie zainstalowalem + najnowszy patch... Teraz w 1280x1024x32 + anisoX4 wszystko wyglada bajerancko, a ten mod - "KungFu" jest na tyle fajny, ze chyba sobie przejde ta gierke raz jeszcze. Chociaz w Splinter Cell'a gram, to Max Payne tez ma szanse :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Plik TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dla tych co chcą najpierw zobaczyć, mały FILM KUNG FU 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 co do broni to jest kij dodatkowo długi, stajesaz się małym johnem hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Już mam tego moda, tylko coś się wali w grze, nie chce się włączyć ani new game, ani to itrodaction Kung Fu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...