Skocz do zawartości
reed

Max Payne

Rekomendowane odpowiedzi

cytat z gryonline:

Wersja: 1.05

Patch ten przeznaczony jest do polskiej wersji gry i poprawia:

błąd występujący, w trakcie wczytywania nowej mapy, który powodował zamknięcie gry

błąd w obsłudze bufora pojawiający się przy wychodzeniu z gry

eliminuje miganie zegara i innych ikon z pulpitu podczas gry

umożliwia uruchomienie gry dzięki zastosowaniu nowej wersji zabezpieczenia

ppotwierdzam dokładnie-mnie pod xp bez tego patcha po skonczonej misji treningowej wywalał na pulpit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura totalna :twisted:

Patch 1.05 jest przede wszystkim do wersji angielskiej. Czy naprawdę wierzycie że zachodni producent wyda patch specjalnie dla kilkuset (w najlepszym wypadku kilku tysięcu) graczy gdzieś z zabitej dzuiry zwanej Polską?

Patch jest do wesji angielskiej, a że lokalizacja polegała na podmianie plików audio i tekstów, więc można go spokojnie zapuścić do wersji polskiej.

Ale... polska wersja miała inne CD protection , albo go nie miała a patch aktyuwuje zhackowane zabezpieczenie więc chyba bez cracka się nie obędzie, na pewno jednak patcha można spokojnie zapodać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopisz do ścieżki exe'ca następujące paramety:

-developer -developerkeys

i teraz w czasie gry F9 to tryb konsoli, F11 to pomiar Fps

Jak dopiszesz jeszcze -screenshot to pod F10 masz; chyba wiesz co :wink:

Pamiętaj o spacjach przed myślinikiem/minusem (niepotrzebne skreślić) - czyli np:

"C:Program FilesMax Payne.exe -developer -developerkeys -screenshot"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tam gdzie sie budzisz i masz tylko baseball'a ?

Wyjdz i przyczaj sie na gostkow co laza po tych korytarzach, napieprz im bejzbolem i skasuj splowy, to proste, tylko czaic na odpowiedni moment sie trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to juz wiem :) He he ja tam troche czasu stracilem:) Ja robilem tak ze pokazywalem im sie i uciekalem spwrotem to pokoju i chowalem za rogiem, jak przybiegli pod drzwi to schylony napierdzielalem bejsbolem zabieralem bron i dokanczalem reszte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to juz wiem :) He he ja tam troche czasu stracilem:) Ja robilem tak ze pokazywalem im sie i uciekalem spwrotem to pokoju i chowalem za rogiem, jak przybiegli pod drzwi to schylony napierdzielalem bejsbolem zabieralem bron i dokanczalem reszte.

:arrow: zrobilem identycznie i sie udalo. zajelo mi to chwilke... ma sie wprawe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierze włąsnym oczom,jak ktoś nie miał okazji musi!!!!!spróbować moda do maxa kung fu 3.0

z kolegą gram na czas,hihi

jest filmik zajebisty na początku ,dalej tutorial w sali treningowej żywcem z matrixa ,walki wręcz i z kijem!! a dodam że z każda z broni łaczą się inne ciosy i ruchy ,tutorial to moja ulubiona częsć walczy sie wrecz z 5cioma gostkami na raz którzy sa nie do zdarcia tak więc jak ktoś oglądał Twin Warriors to wie o czym mówie ,jak wspomniałem z kolęgą gramy kto efektowniej i dłużej z nimi wytrzyma.

co do efektowności :

uciekałem przed gostkami ,podeszłem troche po palu do góry , odbiłem sie

i saltem w tył spadłem na gostka zadając cios i z niego skoczyłem na dwóch gostow atakiem nogą in slow motion wszystko wykonane ,oni wylatują w powietrze (ach ten bulett time),zostało dwóch z lewej bullet time załaczam ,z obrotu kopie w środek ,kamera się zatrzymuje na chwilęobraca wokól wlasnej osi ,jedzie wolno dalej ,ja kopie ponownie,zmiana kamery trzech na podłodze ,powróet czasu normalnego i tak w nieskończonaśc

to utrzymywanie dystansu ,ucieczki

echh dodam że cała gre można przejść prawie bez użycia broni palnej

z czasem w grze odkrywa się odbicie z saltem od ściany a dalej nawet o zgrozo ,chodzenie po ścianach

jakie są wasze uwagi co do tego moda?

Moim zdaiem idea gry rewolucyjna ,najlepsza bijatyka na PC

dzrzemią w tym pomyśle ogromne możliwości,pomuślcie o ucieczkach przed agentami skoki przez dachy itp....

teraz czekam na gierkę Matrix ..to będzie czad

ps.ale się spal....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zainstaluje sobie jeszcze raz Max`a Payne :)

Wlasnie sobie zainstalowalem + najnowszy patch... Teraz w 1280x1024x32 + anisoX4 wszystko wyglada bajerancko, a ten mod - "KungFu" jest na tyle fajny, ze chyba sobie przejde ta gierke raz jeszcze. Chociaz w Splinter Cell'a gram, to Max Payne tez ma szanse :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi