Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 tak to jest jak swedzi a nie potrafi sie bezpiecznie kochac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 heh , chodze do 3 gimnazjum (powinno być liceum ale jeden roczek sobie ten no tego :lol: ) moja koleżanka 14 letnia już straciła dziewictwo , umnie w klasie wszystkie panny oprucz jednej nie są dziewicami , moja koleżanka 15 lat była zemną na wakacjach , też nie jest dziewicą ,nie pytajcie sie czemu :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: w szkole mojej tylko jedna panna jest w ciąży , ma 15 lat, ni jest źle , 1 osoba na 700 uczniów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 hmmmm jak bylem w szpitalu byla tam jedna panna 16 lat, ktora w toalecie puscila sie z jakims 14-o letnim dresikiem i....zaszla :> pozniej puscila sie z nim jeszcze iles razy, a jak ten wyszedl, to wziela sie za 15-o letniego cpuna :> rotfl ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 przeżuciłeś sie na piffko ??? a co było przedtem ??? zielonego coś ?? :lol: :D wole nie wiedzieć co w szpitalu robiłeś , a tak do tematu , jak można to robić bez gumy do Żu(y)cia ????? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Boze nie dosc ze niedawno romawialem powaznie o tych sprawach z moimi starymi (oczywiscie dla mnie sex bedzie istanial dopiero po slubie gdy bede niezalezny finansowo) to jeszcze taki temat boshe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 heh , głupi temat wsumie, jescze wyleze na ulice i jakąś panne.......... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 hudy archeologu :P odkopales topic z wrzesnia 2002 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 :|:|:|:|::|:|:||:| :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 j.h.hudy - Co Ty szukałeś że odkopałeś ten topik ? meFy grasują 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jak zobaczyć która jest data topica bo nie widze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Wysłany: 25 Wrz, 2002 19:16 Temat postu: ehh.... Masz nad każdym postem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 a ile ksoztują okularki bo ślepy jestem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 a ile ksoztują okularki bo ślepy jestem :oops: 666 zł i 66 groszy + FAT32 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 j.h.hudy - Co Ty szukałeś że odkopałeś ten topik ?dołączam sie do pytania :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 j.h.hudy - Co Ty szukałeś że odkopałeś ten topik ?dołączam sie do pytania :twisted: No ja tez ;) A przy okazji... zamknac topic, bo tytul jest nieregulaminowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 A przy okazji... zamknac topic, bo tytul jest nieregulaminowy :lol:Ciiiiiiiiiiiii szpiegu jeden ! Bo meFy Ciem przelecom ! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 j.h.hudy - nudzi ci się?? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...