dziamdziok Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Siemka! Sorka za w sumie dość banalne pytanie ale chcem wyciszyć kompa i postanowiłem zmienić wentyle,dodam ze proc to 622mh a zasiłka jest co tu duzo mówić taniocha i strasznie świszcze co mnie doprowadza do szału!!! Prosił bym o podanie nazw lub namiarów na dość tanie i cichye wentyle ze wskazaniem na ciche,najlepiej zeby były sprawdzone :D ,z góry dzięks za odp. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 arctic pro tc czy jakos tak www.allegro.pl -> komputery -> akcesoria -> chlodzenie i tuning - titaj szukaj, pozatym to juz bylo ps. mzoesz je zwolnic do 7V i bedzie cicho A jak na proca 622mhz, to pewnie jakis p3 czy cus, to tam sa mneijsze wentyle to kup cos amlego i wycisz do 7V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 do zasilki polecam wiatraczki PAPST. Ja sobie wstawilem takie dwa w zasilke i jest wrecz nieslyszalna a temperatura sie nie podiosla w zasilce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 zupełnie bez sensu kupowanie papstów . Będą droższe od proca i mobo razem wziętych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 @Sphinx - zanim coś napiszesz, to zastanów się 5 razy. Żeby te papsty były droższe od mobo+proc, to musiałbym zrobić z nich obudowę. Wracając do tematu - weź papsta, troche wydasz, ale przynajmniej bedziesz mial pewność, że codeqpa się nie sfajczy (wg mnie arctic puszczony na 7v nie wystarczy do schłodzenia tych nędznych "blaszek") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Natomiast ja ze swojej strony polecę wentyl Panaflo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 :D wielkie dzięki wszystkim za pomoć!!! :D Jak a razie to kupie ogranicznik obrotów do wętyla a potem sie okaze. pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jeszcze jedno nie macie przypadkiem koncepcji na wyciszenie dysku twardego??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...