spavatch Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Tak, tu nie ma pomylki - C65 :). Prototypowy nastepca C64 (rok 1991). Jest ktos chetny? ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=10871411 Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 8O 8O 8O Aż sięwierzyć nie chce. gdyby nie ta cena to sam bym go kupił. ale widać że commodorowcy jeszcze nie umarli. :) Jak na allegro pokaże sie amiga 700 to daj znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 8O wwwoooowwww koles dal nielza cene za niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 yyy >4000 pln i jeszcze "cena minimlna nie osiągnieta??"!!! To cos dla kolekcjonerów?? Jakby co to mogę załatwić IBM monitor zasilany z jednoski wielkosci A4 i wogóle, całośc zabawnie wygląda, sądze że 95% osób nawet na obrazku takiego wynalazku nie widziało może kiedyś dam fotke.. Kompik kolesia może odkupie od niego i pchne za 2000 pln .. są chętni??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 4150 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja mam Amige Comodore 600 :P Jeszcze używam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ponoć tych C65 wyprodukowane <500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Sam kiedyś byłem szczęśliwym użytkownikiem C64. Ale suma jaką ktoś daje za tego C65 poprostu zwala z nóg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ct0pusik Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Nadal posiadam i czasami odpalam C64 a także A500 - sentyment, ale C65!!!!! Ten model stałby na podium za szybą ;-) Chyba wart jest tej ceny, bo wyprodukowano ich było baaaardzo mało.Nadal posiadam i czasami odpalam C64 a także A500 - sentyment, ale C65!!!!! Ten model stałby na podium za szybą ;-) Chyba wart jest tej ceny, bo wyprodukowano ich było baaaardzo mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 O [ciach] To niech mój config się przy tym schowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Commodore śmierdzi! Atari forever!!! Co ciekawe widziałem, że Atari robiło coś przy Neverwinter Nights i Unrealu 2 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tahion Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 a moze ktos chce kupic odemnie C64 z magnetofonem . W zestawie takze myszka jojstic, monitor monochromatyczny no i kilkanascie kaset:D Cena jak dla znajomych ..... 1000zl to chyba nie duzo jak na taki wypasiony zestaw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...