osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 bawiłem sie, bawiłem sie... i ciągle się bawiłem.... poskutkowało (zamiezony cel) ale za to mam coś fajnego: poradzcie mi jak to zmienić? (ofkors- zamiast "wyszukaj" ma byc "otwórz") rejestr? gdzie? :mur: :mur: bo teraz to z menu kontekstowego musze otwierac katalogi.. no, pozostaje explorator.. ale go nie lubie ;] wiecie? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 a kliknac 2 razy nie mozesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 no właśnie klikając dwa razy pojawia mi sie nowe okno z "szukajką" a nie katalog, który chcę otworzyć.... i wiem że wszsytko będzie dobrze, jak zmienie to, co przedstawiam na rysunku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ah jo :D ty zawsze sie bawiles, ale wiesz twoj komentarz jak mi sie cos walnelo w systemie "format c:" :lol: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 mały- cicho :P nie wicie jak mi pomóc? plisss.... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jezeli masz jakis punkt przywracania systemu to przywroc starsza kopie kiedy wszystko bylo ok. Oczywiscie mozna to zrobic zmieniajac w rejestrze w odpowienidm miejscu, w jakim niestety nie wiem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 2 minuty z regedittem i po problemie. Szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Jezeli masz jakis punkt przywracania systemu to przywroc starsza kopie kiedy wszystko bylo ok. Oczywiscie mozna to zrobic zmieniajac w rejestrze w odpowienidm miejscu, w jakim niestety nie wiem ;-) 1239819[/snapback] dzięki, ale przywracanie systemu mam od zawsze wyłączone :wink: 2 minuty z regedittem i po problemie. Szukaj. 1239912[/snapback] buahha- no dzieki wielkie- takiej odpowiedzi oczekiwałem. przecież rejestr systemu mam w palcu :blink: jesne- a dokłądniej? :mur: <_< <_< <_< ehh, bo bym chyba nie pisał tego topic'u, a to że w rejestrze- to wiem ;] explorer? Edytowane 27 Stycznia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Panel Sterowania-> Opcje folderow-> Typy plikow Jest tam Folder i Folder plikow.. Sprawdz akcje przy obydwu.. Ustaw "Otworz" jako domyslne.. A potem kilka razy OK i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) w końcu, a byłem i patzrałem tam, tylko że na "folder"... "folder plików" to mi jakoś uciekł ;] -a tam w ogóle nie było akcji open ;] dzięki Ulis pomału piana mnie bieże ;/ mimo iż: to każde przejście dalej w głąb katalogu- otwiera go w nowym oknie :mur: rejestr? gdzie? Edytowane 28 Stycznia 2005 przez osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ehh, nawet z taką błachostką nie pomożecie.... ;/ nikt tu nie ma obcykanej winzgrozy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Otworz dowolny folder (np Moj komputer), ustaw tak, jak wyzej. Potem zakladka Widok i "Zastosuj dla wszystkich folderow".. Upewnij sie, ze opcja "Zapamietuj ustawienia wyswietlenia kazdego folderu" (czy jakos podobnie) jest WYLACZONA. Potem zamknij okno i nowe okienka powinny otwierac sie w tym samym oknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 y, nie ;] ciągle otwieraja się w nowych oknach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...