tomcyk Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 stawiam tego posta bo sam jestem w stanie wskazujacym!!!!!!!! Jak ktoś jest tez w takim satnie to zapraszam. i wiem ze ludzie sie beda wpisywac tylko co łikend 0-ale cóż:):):):) :twisted: Wszyskich pijusow zapraszam:) piszcie co myślicie Szacuneczek Ps.Ja nie pisze nic bo po pijaku cntralnie nic nie myśkle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Hehe... to sie raczej na oślą nadaje :) PIWO ROXX BTW :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 LOL buhahahaha... ciekaw pomysł tylko nie wiem czy się sprawdzi bo podczas sztormu ciężko włączyć kompa a co dopiero cos napisać ! buhahahaha... Heineken Power !!! Brendy Napoleno Power !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 hehehehhe.... :twisted: :twisted: :twisted: ciemnosc, ciemnosc, ciemnosc widze :P grolsch rulleezzzz <------jak tam moje nowe logo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 :)) Pasuje :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 No to jeszcze jedna kolejka i do domku :D :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 N0 t0 zn0wu ja sie melduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczeze t jest zajei0za!!!!!!!!!!!Faj0sk0- nie ma t0 jak p0lska czysta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szacuneczek qwa!!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 khm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 tu Pe, jestem po butli martini czerwonego i poprawiam żywcem - jescze żyję ale mam 2 tyskie w lodówce - to mnie rzuci o podfłogę niebawem....Martimi były 2 ale jedno wypiła kobieta - nie wiem gdzie jest i w jakim stanie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 hhyyh dobry post :D mzoe zrobi sie go jako przyklejony ;D heehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Najgorszy jest dzien "po":( Ja mam takie lagi ze hej i wogole jestem caly zresetowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 He apnowie ja juz przetrzezwialem zamiast isc na wykaldy poszlem na picie z funflem. Jeszcze mnie troszku trzyma. Ale jutro to bedzi e prz<span style="color:red;">[ciach!]</span>e. Wypilismy 0.75 i 0.5 na 2 zgon jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> przez 3 h nietomny bylem.ze tez ja qrde tego nie pamietam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja wlasnie wrocilem z baru ...bylo elgancko ...Ale najepleoej bedzie jutro ...A w sobote dobry fdzien ..Pobieram dupeczke do GroundZero ....Oj bedzie fajnie , jezeli sie nie najebie za ostro ...jakzawsze ...Nara ...Pozdrawiam wzystkich co chlaja !!! Piateczka beje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 fajnie macie...ja mam w niedziele warunek z marketinga, do [gluteus maximus]. Kolesie mi dzwonie bo sa na fajnej bibce, a ja zakuwam jak ten pedal. Juz wkrotce niedziela....ale sie zmasakruje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Najgorszy jest dzien "po":( Ja mam takie lagi ze hej i wogole jestem caly zresetowany. a ja nigdny qwa nie mam kaca!!! to jest prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 No to się troszkę spóźniłem bo u mnie już pozostał tylko ból głowy... (do 3:00 była impreza.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 a ja nigdny qwa nie mam kaca!!! to jest prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e! Też tak kiedyś myślałem do puki jednego wieczora nie wypiłem jabola+0,5 bolsa+okocim mocny. -wszystko na dwóch. Faza była wystarczająca... a kac był MEGA!! nie mogłem głową ruszyć tak bolała... tylko siedziałem nieruchomo cały dzień i grałem w q3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 a ja nigdny qwa nie mam kaca!!! to jest prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e! Też tak kiedyś myślałem do puki jednego wieczora nie wypiłem jabola+0,5 bolsa+okocim mocny. -wszystko na dwóch. Faza była wystarczająca... a kac był MEGA!! nie mogłem głową ruszyć tak bolała... tylko siedziałem nieruchomo cały dzień i grałem w q3 ale ja po butli wina, ilus piwach, spirytoosie i ganji nie mialem kuwa kaca :P to jest goopie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Bruce "dobry" kac jest wtedy , gdy rano wstajesz i masz swiat w trybie awaryjnym (16 kolorow i 640x480) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Panowie, prosze o zachowanie jakiegos w miare ludzkiego poziomu kultury :? Czy koniecznie musi pojawiac sie az tyle slowek, powszechnie uwazanych za inwektywy ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Hech panowie dzis powtarzamy akcje z wczoraj z funlem. jestem po 1 browcu zaraz idziemey do monopola. ( po ksiązki ) Jak wszystko przeczytamy i dojde do siebie to sie odezwe. ( DO reeda odnosnie slownictwa postaram sie ograniczyc z tymi ****** ) Strzałeczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Bruce "dobry" kac jest wtedy , gdy rano wstajesz i masz swiat w trybie awaryjnym (16 kolorow i 640x480)no nie ROTFL :lol: myslalem ze padne jak to przeczytalem :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Bruce "dobry" kac jest wtedy , gdy rano wstajesz i masz swiat w trybie awaryjnym (16 kolorow i 640x480)no nie ROTFL :lol: myslalem ze padne jak to przeczytalem :D 8) nie ty jeden :P mhaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na kaca jest najlepsze MC (minaral cooling) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 moj umysl stoi na linuxie wiec nie mam trybu awaryjnego :lol: ostatnio duzo pije debowego mocnego, bo mi net padl calkowicie i nie moge grac. widzicie do czego czlowieka doprowadza tpsa? do alkoholizmu !!!!!! no nic zaraz zrobie sobie reboot, albo shutdown -h "now" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 bruce - jezeli nigdy nie miałeś kaca to..... poprostu nie umiesz pić :P Nie ma ludzi co nie mają kaca. Wcześniej czy poźniej tak sie schleją, że kac murowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 bruce - jezeli nigdy nie miałeś kaca to..... poprostu nie umiesz pić :P Nie ma ludzi co nie mają kaca. Wcześniej czy poźniej tak sie schleją, że kac murowany :D to zalezy , jak mialem 15-17 to nie mialem kaca a teraz jest masakra jakis flakon , kikla browarow do tego papierosy i mam kaca i sie zle czuje , tak jak teraz ie po APAP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a ja nigdny qwa nie mam kaca!!! to jest prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e! Też tak kiedyś myślałem do puki jednego wieczora nie wypiłem jabola+0,5 bolsa+okocim mocny. -wszystko na dwóch. Faza była wystarczająca... a kac był MEGA!! nie mogłem głową ruszyć tak bolała... tylko siedziałem nieruchomo cały dzień i grałem w q3 ale ja po butli wina, ilus piwach, spirytoosie i ganji nie mialem kuwa kaca :P to jest goopie :D Gajna odczula od alkoholu!!! Jeżeli chcesz to moge tobie zafundować (za zaliczeniem pocztofym ofkoz) gąsiora z winkiem :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 No to dzis mam Tryb Awaryjny:( Kac gigant i sachara w ustach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 A ja wrocilem dopiero teraz z imprezy nawalony jak stodola nie wiem jakim cudem bo zasnolem przed kompem kolegii!!!!!!!!!!!! a potem sie obudzilem z jakas niewiasta w lozku!!!!!!!!!!! i zonk nie wiedzialem jak miala na imie piszczy mi tak w uszach ze chyba zaraz kopne w kalendarz ale imprezka byla przednia jedna wielka "miazga [gluteus maximus]" :twisted: Pozdorwki dla wszystkich pijanych i skacowanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...