mychah Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam. Wiem, że temat może się wydawać powtózeniem wieeeelu wcześniejszych, ale wg mnie tak nie jest. W większości bowiem ceny polecanych kart oscylują w granicach 300 PLN, natomiast ja poszukuję czegoś w cenie max 200 PLN i jest to nieprzekraczalna granica wraz z przesyłką. Z góry dzięki za pomoc. Aha, w grę wchodzą raczej tylko karty nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Grasz w gry?? Jeżeli tak to nie widze nic poza radeonem 9550 od gigabyta, a chyba około ~30zł możesz dołożyć?? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Gigabyte GV-R955128D ale tylko i wylacznie 128 bit ! Nowy kosztuje ok 220 zl, wiec albo przekroczysz troszke ta swoja "granice" albo kup uzywana. Innych pomyslow brak i raczej nie bedzie... Do 230 zl to najlepszy wybor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 no z hurtowni są koło 200zł troszkę poniżej chyba 187zł albo 195zł, najlepiej używke, nie tylko gigabyte ale także saphire i jeszcze jakaś firma ale już nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Granica $$$ niska, zwłaszcza, ze juz z przesyłką.. Moze 4Ti? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Lepiej juz niech poszuka u siebie w miescie ( albo najblizszym miescie ) jakiegos sklepu gdzie to dostanie za ok 210-220 zl... Co do 4Ti to troszke stare shadery... R9550 to chyba najlepszy wybor... Wg mnie.... Edytowane 2 Stycznia 2006 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 No tak, zgadzam sie, ze 4Ti to juz staare, ale ten limit co podał jest poprostu nędzny. Gdyby tylko mogl dołożyc 50zł, to już mogłby cos wybierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 No tak, zgadzam sie, ze 4Ti to juz staare, ale ten limit co podał jest poprostu nędzny. Gdyby tylko mogl dołożyc 50zł, to już mogłby cos wybierać.Hmm... A co proponujesz za 250PLN ?? Ja sam mam podobny dylemat :] BTW, kupisz nowego 9550 Gigabyte'a ponizej 200PLN :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 do 250zł jest np radek 9500@pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 do 250zł jest np radek 9500@produzo mi to nie mowi ... poczytalem troche postow i juz sie pogubilem pomiedzy tymi 9500 .. 128/256 bit.... pro/ non-pro ... modowalny/nie ...... ehhh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...a/strona-3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) 9500 to szyna pamięci 128 i 4potoki 9500 pro szyna 128 i 8 potoków 9500@pro to szyna 128 i potoki 4 poprzez wgranie biosu sterowników mamy 8potoków były jeszcze 9500 z szyną 256bit i 4potokami ale za wiele to ich nie było. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...a/strona-3.htmlja niedawno znalazlem cos podobnego tutaj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja niedawno znalazlem cos podobnego tutaj:) Ahh, ten TX to byla graficzka :) Daaawno temu kupilem za chyba 240zl, no poprostu poezja :) Zimniutka, krecilasie rewelacyjnie. Pamieci troche gorzej, ale i tak milo wspominam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Hej! Odgrzeje na chwilke ten temat, bo kuzyn dał mi 230zł i kazał kupic jakąś karte na allegro ;P Padło oczywiście na 9550, bo innego wyjścia nie ma. No ale który ? Saphire ? Gigabyte ? Moze GeCube albo jeszcze cos tam innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 z tych tutaj to chyba tylko gigabyte jak do 230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Gigabyte albo szukaj MSI na czerownym laminacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaShKaS Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Hej! Odgrzeje na chwilke ten temat, bo kuzyn dał mi 230zł i kazał kupic jakąś karte na allegro ;P Padło oczywiście na 9550, bo innego wyjścia nie ma. No ale który ? Saphire ? Gigabyte ? Moze GeCube albo jeszcze cos tam innego ?Za tyle to ja bym na GigaByte stawial + jakies dodatkowe chlodzenie lub jakiegos XT uzywanego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79806607 - moze go na ta namowisz ? Jak nie to w Apollo masz GB 9550 za 200zl. Albo poszukaj 9550 MSI jak juz bylo powiedziane wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no ten 9500@pro zej wszystkie 9550 poza maksymalnie wykręconymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Hehe, thx, ale mam limicik 230zł i dobrze by było jakby się w tym też wysyłka zmieściła :) kuzyn i tak ma stara płytkę z duronam 900 albo 950 i zasiłke 230W, także ten Gigabyte 9550 powinien mu starczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Hej! Odgrzeje na chwilke ten temat, bo kuzyn dał mi 230zł i kazał kupic jakąś karte na allegro ;P Padło oczywiście na 9550, bo innego wyjścia nie ma. No ale który ? Saphire ? Gigabyte ? Moze GeCube albo jeszcze cos tam innego ?Licytuj 9500@Pro, najwyżej kuzyn dopłaci 10-20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanshack Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 coz, marki markami, ale mialem okazje porownywac gf ti 4600 z gigabytem 9550 w gierkach i ten pierwszy jest bezkonkurencyjny do 200 zl. inna sprawa ze brak obslugi dx 9 robi swoje, ale wybor raczej sprowadza sie do tych dwoch "GPU" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...