Skocz do zawartości
mychah

Karta Graficzna Do 200 Pln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wiem, że temat może się wydawać powtózeniem wieeeelu wcześniejszych, ale wg mnie tak nie jest.

W większości bowiem ceny polecanych kart oscylują w granicach 300 PLN, natomiast ja poszukuję czegoś w cenie max 200 PLN i jest to nieprzekraczalna granica wraz z przesyłką.

Z góry dzięki za pomoc.

Aha, w grę wchodzą raczej tylko karty nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grasz w gry?? Jeżeli tak to nie widze nic poza radeonem 9550 od gigabyta, a chyba około ~30zł możesz dołożyć??

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gigabyte GV-R955128D ale tylko i wylacznie 128 bit ! Nowy kosztuje ok 220 zl, wiec albo przekroczysz troszke ta swoja "granice" albo kup uzywana. Innych pomyslow brak i raczej nie bedzie... Do 230 zl to najlepszy wybor...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej juz niech poszuka u siebie w miescie ( albo najblizszym miescie ) jakiegos sklepu gdzie to dostanie za ok 210-220 zl... Co do 4Ti to troszke stare shadery... R9550 to chyba najlepszy wybor... Wg mnie....

Edytowane przez tazikk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, zgadzam sie, ze 4Ti to juz staare, ale ten limit co podał jest poprostu nędzny. Gdyby tylko mogl dołożyc 50zł, to już mogłby cos wybierać.

Hmm... A co proponujesz za 250PLN ?? Ja sam mam podobny dylemat :]

BTW, kupisz nowego 9550 Gigabyte'a ponizej 200PLN :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9500 to szyna pamięci 128 i 4potoki

9500 pro szyna 128 i 8 potoków

9500@pro to szyna 128 i potoki 4 poprzez wgranie biosu sterowników mamy 8potoków

były jeszcze 9500 z szyną 256bit i 4potokami ale za wiele to ich nie było.

Edytowane przez bryken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Odgrzeje na chwilke ten temat, bo kuzyn dał mi 230zł i kazał kupic jakąś karte na allegro ;P Padło oczywiście na 9550, bo innego wyjścia nie ma. No ale który ? Saphire ? Gigabyte ? Moze GeCube albo jeszcze cos tam innego ?

Za tyle to ja bym na GigaByte stawial + jakies dodatkowe chlodzenie lub jakiegos XT uzywanego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Odgrzeje na chwilke ten temat, bo kuzyn dał mi 230zł i kazał kupic jakąś karte na allegro ;P Padło oczywiście na 9550, bo innego wyjścia nie ma. No ale który ? Saphire ? Gigabyte ? Moze GeCube albo jeszcze cos tam innego ?

Licytuj 9500@Pro, najwyżej kuzyn dopłaci 10-20zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi