Skocz do zawartości
Milo

Sin 2 - Sin Episodes

Rekomendowane odpowiedzi

Pamietacie może jeszcze taka gierke SIN (Troche temu dali pełną wersje w CDA).Swojego czasu był to jeden z lepszych FPP (klimat,grafika,punkty trafien) i prosze pańtwa chyba powraca ten naprawde ciekawy FPP pierwsze screenshotsy

http://www.ritualistic.com/screens.php/sin2/Sin+II/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postacie(grafika) pokazana na screenach jest beznadziejna co ty srekal34 nie ma co tu porównywać do Dooma 3 i HL2. Szkoda, że Blood 3 nie wychodzi ta gierka moim zdaniem była najlepsza z tej trójcy co wyszła na święta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie to są pierwsze modele postaci (zobaczcie co pisze w prawym górnym rogu "SIN2 Protoype") na ocene grafiki przyjdzie czas jak wyjdą jakies pierwsze w pełni oficjalne i mniej wiecej dokończone screeny.Po drugie nie patrzy sie tylko na grafe bo gra składa sie z duzo innych elementów.

PS.Zakładając ten temat nie chodziło mi zeby powalic was grafiką tych postaci tylko o sam fakt że kontynuacja całkiem niezłej gierki z przed lat jest w produkcji a na dowód tego dałem pierwsze screeny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja tej gry nienawidzialem !!!

To byl szal na SIN, Blood2, HL.

W kazdej gazetce byly recenzowane naraz te trzy gry.

W Blood2 gralo sie swietnie, w HL wiadomo, ale w SIN nie chcialo mi sie.

Zero klimatu, kijowa grafa (w porownaniu do tych poprzednich juz wtedy smiac mi sie z niej chcialo), wczytywanie poziomow po 2 min !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze gram w sina do dzis z kumplami przez neci i az milo slyszec ze wkoncu sie cos dzieje z kontynuacja tez jak dla mnie bardzo dobrej gierki

ps. dziwne by bylo gdyby kontynuacja nigdy nie powstala bo kto przeszedl SIN'a i dodatek Wages of Sin to wie jak sie skonczyla gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO szkoda ze nic z tego nie wyszlo. 1ka miala pare ciekawych rozwiazan (np. akcje z pokladu helikoptera) wiec z checia bym popykal i w sequela.

wcale nie jest powiedziane ze sie na 100% nie ukaze, jak narazie to gra jest prawie skonczona z tym ze nie moga znalezc developera :( mimo iz jedynka byla dosc duzym hitem w tamtych czasach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu coś przy niejsię dzieje. Ritual szuka grafików do pracy, obok widnieje screen Elexis ;)

Poza tytm wkońcu dzisiaj przeszedłem tą nędzną grę (SIN). Grafika tragiczna, pełno bugów, wygląd postaci żałosny. I patrzę tu przez pryzmat gier z tamtego okresu ( 1998). Nawet zarchiwizować mi się nie chciało jej, bo tak drętwej fabuły, kiepskich poziomów dawno nie widziałem. No i jeszcze problemy z dźwiękiem ( co jakiś czas "chszzzzzz" :?)

Edytowane przez Slayer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja w to grałem i skończyłem dawno temu. Giera bardzo mi sie podobała. Jak żadna inna. Później kupiłem Vortexa2 no i trzeba było to na czymś wypróbować. Wiedziałem, że SIN obsługuje nowy format Vortexa 2 z pozycjonowaniem dzwieku. Akurat przez przypadek dowiedziałem się o Sinie w gazecie i kupiłem CDAction specjalnie dla tej gierki. I powiem Wam jedno. Taki dzwięk jak tam usłyszałem to teraz na Audigy nie słyszę. No i to pozycjonowanie. Jak stałem w starym pomieszczeniu z desek to nie mogłem ochłonąć z wrażenia. Dzwięk zmeczonych desek i ich skrzypienie był wszędzie. Z przdu, z tyłu, u góry czy na dole. No coś niesamowitego. Tego się opisać nieda. :) A grafa w sinie wcale zła nie była. Dla mnie ok. jedyna wada na tamte czasy to ładowanie leveli. Koszmar!!! B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bez przesady, vortex byl bardzo ciekawa alternatywa dla SB ale bez przesady ;)

1454008[/snapback]

Nie przesadzam. Do Vortexa2 kwadrofonie zrobiłem ze zwykłyh głośniczków komputerowych a dla Audigy kupiłem o niebo lepszy zestaw 5.1 no i niestety gry wykorzystujące EAXa nie mają pozycjonowania (bynajmniej ja nie słyszę) tylko dodawany jest pogłos symulujący środowisko. Zadnego wrażenia audigy nie robi. A grając w SINa na vortexie zamiast walczyć to chodziłem i przysłuchiwałem się różnym dzwiękom. Naprawde nie przesadzam. ;)

Tak, i klatkowala na kazdym owczesnym sprzecie...

1454008[/snapback]

Gwarantuję Ci, że nie miałem żadnych przycinek. O ile dobrze pamiętam te czasy to miałem wtedy Rive TNT i AMD K6-2 300@350Mhz (wierny AMD od początku :-P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, i klatkowala na kazdym owczesnym sprzecie...

1454019[/snapback]

no chyba troche przezadzasz, bo ja gralem na Rivie 128ZX na high i gra chodzila plynnie.

tak ze nie wiem co ty miales za grafe w tamtych czasach

ps. a widzieliscie to: http://www.ritual.com/sin2

czyzby cos je jednak dzialo z kontynuacja? choc jest to juz od dluzszego czasu

Edytowane przez daFojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chwila moment przecież o grzechu 2 było juz wiadomo dosc dawno (jakies kilka miesięcy)

jedynka jakoś mi nie przypadła do gustu :roll:

jw. brak klimatu, debilne poziomy i nie wiem jak u was ale mnie bolały oczy jak w to grałem - bolały mnie po wielu grach na enginie quaka 2 (oprócz soldier of fortune i paru innych)

blood 2 ? wole jedynke :D hardkor był z tym dynamitem i widłami :twisted:

Edytowane przez pain.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi