ojejku Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) bueheheehheehhe..chyba sobie zartujesz..FEAR ma 1000x lepsza grafe niz badziewiasty doom3...popatrz sobie na tekstury w doomie...wogole szkoda gadac... 1702811[/snapback] No to chyba Ty sobie teraz żartujesz! Nie mówię o efektach takich jak isrky,bullet_time co kolega wspomniał wcześniej. Nie no komedia, niektórzy co znienawidzili doom3 to piszą tatkie bzdury, że w pale się nie mieści. Aby twierdzić, że F.E.A.R. ma lepszą, pomijając teksty "1000x lepszą" :lol: to trzeba być właśnie taką osobą. P.S. Ja nie twierdze jaki q4 będzie bo nigdy nie byłem fanem tej gry, w 1 grało się swego czasu bo był to rarytas. Edytowane 16 Października 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ja mam takie że Q4 to odgrzany kotlet 1702880[/snapback] jak bedzie tak jak mowisz czyli bedzie to stary dobry Q odgrzany to ja sie bardzo ciesze i to mi wystarczy zeby ta gra byla na dysku przez kolejne dluuugie lata:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 jak bedzie tak jak mowisz czyli bedzie to stary dobry Q odgrzany to ja sie bardzo ciesze i to mi wystarczy zeby ta gra byla na dysku przez kolejne dluuugie lata:D 1702940[/snapback] rozumuj logicznie..chodzi o odgrzany kotlet wzgledem dooma 3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 -mess- FrIkO Kaeres bez komentarza wasze wypowiedzi są śmieszne. dla messa i kaeresa najlepiej by bylo jak by wszyscy pisali o Q4 że jest super itp. każdy ma swoje zdanie a ja mam takie że Q4 to odgrzany kotlet który moim zdaniem nic nie wniesie nowego (taka jest moja ocena na dziś po obejrzeniu trailerów, a obejrzałem wszystkie jakie są do pobrania w sieci). ID na dzisiejszy okres nie ma nic ciekawego do pokazania. mp pewnie niczym się nie będzie różniło od tego z Q3 a dla mnie jest to zdecydowanie za mało. jeszcze kilka dni do premiery Q4 i się okaże czy będzie taki super jak piszecie. 1702880[/snapback] ja patrze na quake tylko i wylacznie jak na nowa platforme turniejowa. naprawde mam gleboko w czterech literach caly ten SP, i wypowiedzi ludzi na ten temat zreszta tez. to samo co do grafiki. dla mnie licza sie szczegoly. np movement i mozliwosci jakie daje, zrownowazenie broni, system respawnow, dobre tdm i przede wszystkim duza ilosc dobrych graczy przeciwko ktorym mozna grac przez internet jak i na lanie - z tym ostatnim jestem pewien ze problemow nie bedzie. dlatego dla mnie q4, nawet jesli nie bede w nia gral, bedzie gra udana, jak kazdy quake. ps. dla mnie najwiekszym odgrzanym kotletem jaki do tej pory widzialem to cala seria UT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) rozumuj logicznie..chodzi o odgrzany kotlet wzgledem dooma 3... 1702972[/snapback] no tak ale napisal pozniej ze "MP pewnie niczym się nie będzie różniło od tego z Q3" o to mi chodzilo :) PS. A wogole to -mess- najlepiej ujal to co mysle :> Edytowane 16 Października 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mam nadzieje ze mnie nie rozczaruje bo juz zamówiłem w sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 -mess- FrIkO Kaeres bez komentarza wasze wypowiedzi są śmieszne. dla messa i kaeresa najlepiej by bylo jak by wszyscy pisali o Q4 że jest super itp. każdy ma swoje zdanie a ja mam takie że Q4 to odgrzany kotlet który moim zdaniem nic nie wniesie nowego (taka jest moja ocena na dziś po obejrzeniu trailerów, a obejrzałem wszystkie jakie są do pobrania w sieci). ID na dzisiejszy okres nie ma nic ciekawego do pokazania. mp pewnie niczym się nie będzie różniło od tego z Q3 a dla mnie jest to zdecydowanie za mało. jeszcze kilka dni do premiery Q4 i się okaże czy będzie taki super jak piszecie. Ja poczekam z oceną q4 do jego premiery ale z tego co widzę to mess, FrIkO i Kaeres już ocenili Q4 :lol: . ps. Kaeres wielki obrońca Dooma 3, a teraz Q4. 1702880[/snapback] Chciales mi dopiec ale sprawiles mi tylko frajde. Coraz wiecej ludzi uwaza, ze Q4 to bedzie odgrzewany pomysl. !!! GENIALNIE !!! Niedosc, ze moja ulubiona seria gier to jeszcze na boskim silniku D3. PS. co ma id do stworzenia Q4 oprocz wsparcia silnika ? Ogladasz te filmiki, czytasz przedrecki ale chyba nie dokladnie to robisz. Zreszta co ja sie bede klocil o quake`a z kims kto ma xywe unreal ;P Wybacz ale strzepic jezyk bede na powazniejszych debatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 PS. co ma id do stworzenia Q4 oprocz wsparcia silnika ? wbrew pozorom duzo ;-) przynajmniej jesli chodzi o MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a mnie właśnie chodzi o SP, w poprzednich częścich mi sie podobał, a w multi to i tak bt2 rządzi i nic mu chyba nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 wbrew pozorom duzo ;-) przynajmniej jesli chodzi o MP 1703374[/snapback] Carmack ma piecze nad wszystkim ale tej gry nie tworzy. Najwiejszych hitow sygnowanych logiem id nie tworzyl ze swoim zespolem a jedynie sprawowali nad tym wladze ustawodawcza jaka dawaly mu enginy graficzne i fizyczne/sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 bueheheehheehhe..chyba sobie zartujesz..FEAR ma 1000x lepsza grafe niz badziewiasty doom3...popatrz sobie na tekstury w doomie...wogole szkoda gadac... 1702811[/snapback] a to dopiero z ciebie mega lol, F.E.A.R ma lepsza grafe...ta .. gdyby nie efekty graficzne typu PS 2.0 - 3.0 lub VS fear graficznie był by bardzo kiepski, nawet z tymi efektami grafika wyglada w niektórych miejscach bardzo ubogo. a same tekstury sa moze nie az takie złe nawet dobre lecz nie rewelacyjne. do tego dochodzi masakrycznie skaszaniona optymalizacja kodu, gra tnie sie nawet przy 1GB ramu, mozna obnizyc jakosc grafiki i tak dysk "zaswapuje". na dodatek FEAR to gra liniowa do bólu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a ktory ostatni fps nie byl liniowy? deus ex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a ktory ostatni fps nie byl liniowy? deus ex? 1703502[/snapback] a to jest fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) first person shooter :> ps. sorry przeczytalem a co to jest fps:) ps2. to z tych emocji zwizanych ze zblizajacym sie Q Edytowane 16 Października 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) a to jest fps? 1703542[/snapback] Szyyyyy. ;] edit Ja tez tak przeczytalem :D Jak sie skapowalem to po chwili szybko skasowalem swojego posta. ;] Edytowane 16 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 a to jest fps? 1703542[/snapback] sie biega, sie strzela, perspektywa pierwszej osoby, fps ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 interesujace wypowiedzi - i na temat....... zalosc ogarnia, tak jak topik o most wanted :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 sie biega, sie strzela, perspektywa pierwszej osoby, fps ;) 1703637[/snapback] a , czyli morrowind to tez fps sprawa wyglada tak , ze kazdy fps jest liniowy i nie ma powodu wymagac od nowego Q zeby wyłamywał sie z tej tradycji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 sie biega, sie strzela, perspektywa pierwszej osoby, fps ;) 1703637[/snapback] No a np. Elder Scrolls? Tes sie biega, strzela i widok FPP, czy to tez jest FPS? Radze teraz poswiecic noc i odpowiedziec sobie na te trudne pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 no to w druga strone - diablo to rpg? przeciez sa statyski postaci, broni, rpg pelna geba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To konkretnie: DeuxEX i Morrowindy to RPG z perspektywa 1 osoby a Diablo to H&S z elementami RPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) moim zdanuiem Deus Ex to poprostu FPP z elementami RPG. mysle ze wiekszosc widzi roznice miedzy skrotem FPP a FPS :) a co do Quake 4 to ja czekam glownie na SP i mam nadzieje ze bedzie bardzo podobny do tego w Q2 Edytowane 16 Października 2005 przez daFojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dla mnie gry doom'owate cale zycie byly grami FPP (a nie jakies FPS :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) ale amerykance mowiączesto FPS .. a pozatym to: http://www.googlefight.com/index.php?lang=...&word2=fpp+game Edytowane 16 Października 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Grą FPP wcale nie music być gra z bronia w ręku typu Quake albo HL. Może to być np. MIght and Magic (:P) albo Myst. Te dwie gry są grami FPP ale nie są FPS. Jak mowisz FPS masz na myśli "strzelaniny" xD. FPS to First person shooter czyli masz broń (raczej palną a nie białą xD) i tą bronią killujesz. Proste i bez bolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) a co powiesz o strzelaniu z luku i kuszy ?? tez sie zalicza do FPS ? :D :D a co do tego porownania z google to wydaje mi sei ze google znajduje tylko FPS nie jako sam rodzaj gry, ale jako frame per second :> wiec dlatego jest tego wiecej Edytowane 17 Października 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak tak patrze czasami na komentarze jak komu gra dziala, to chyba wiem skad sie bierze to FPS ;] wielu zamiast grac w gre, gra w FPS'y czyli (kto ma wiecej klatek na sekundke ;] ) ... tak mi sie przypomnaila historia z doom'em3 i lukasrz'em :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Przestancie pieprzyc o jakis FPP i FPS To jest to samo i nie wiem wogole skad sie wziela debilna klotnia. Gadajcie lepiej jakies konkrety bo jutro ma byc premiera jezeli wierzyc w zapowiedzi. Jestem ciekaw czy beda na allegro chodzily bo chce odrazu kupic jak to bedzie tylko mozliwe. Na PL premiere w zyciu nie bede czekal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 mi siostra z UK wysle :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 http://members.iinet.net.au/~fias_co/Quake4/ :banana: :banana: :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...