Skocz do zawartości
mars77

Abit AV8 + A3000+/s939 + Thermalright XP-90

Rekomendowane odpowiedzi

focus nie bede sie z toba klucil tutaj ale sa w necie testy gdzie na 2.8GHz nic im nie "skrzypialo" a skoro tego ni pisza to znaczy ze cos takiego nie istnieje ...

moze to ty masz jakies wybitne zdolnosci do sprzetu i tylko asus mial farta i poszlo ci z nim bez problemu ...

a co do tych MEGA OC to poczekam na jakies linki do orbow ewentualnie CPU-Z ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

focus nie bede sie z toba klucil tutaj ale sa w necie testy gdzie na 2.8GHz nic im nie "skrzypialo" a skoro tego ni pisza to znaczy ze cos takiego nie istnieje ...

moze to ty masz jakies wybitne zdolnosci do sprzetu i tylko asus mial farta i poszlo ci z nim bez problemu ...

a co do tych MEGA OC to poczekam na jakies linki do orbow ewentualnie CPU-Z ...

Przeciez powiedzialem ze to najprawdopodobniej byla kwestia danej sztuki jesli chodzi o piszczenie. Co do dowodów - jakos nie czuje potrzeby udowadniać. wystarczy looknac w link do artykulu ktory podałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinna pojawić sie jak najszybciej,chyba że DFI chce najpierw zobaczyć co pokaże konkurencja a później pokazać swoje "dziecko" które będzie lepsze od ich produktów.Chociaż powinna już być,tylko żeby nie zaspali...

edit/

mam ludzie mam

DFI LP na s939 z SLI na NF4

Dołączona grafika

projekt referencyjny, premiera ma być na początku 2005 (już nie moge sie doczekać)

Edit/

napewno nie pokaże sie w sklepach na święta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to musiała być wina sztuki, nie całości

Ja naprzykład latam sobie na hTT 280 no problemo, a i wiele pamięci się przewinęlo przez mojego abita i wszystko ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi