Gość Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 sprawa wyglada tak na laptopie mam win2000pro ktory nie wystaje ni cholery nie chce sie uruchomic ani w trybie awaryjnym ani normalnie itd chcialem zainstalowac system na nowo ale zaden windows od jakiego cd posiadam nie chce sie uruchomic wywala jakis blad pliku albo cos podobneo. znacie moze cos (po za knnopixem bo porzyczylem go ;) ) co pozwoli mi na zrobienie backup waznych danych i potem na format?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Jest cos takiego jak Windows PE - bootuje sie AFAIK z CD.. Niestety nie pamietam strony, ale na forum cos o nim juz widzialem, wiec szukaj na forum lub w google.pl (tym drugim bedzie chyba szybciej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mam pewien pomysl ale potrzebuje partition magic 5.0 ma ktos moze?? poprosze arnie1@go2.plx bez x na koncu (mysle ze kopiowanie tak starego programu nie jest nielegelne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Chyba jednak jest... Co chcesz zrobić? A tu> http://www.nu2.nu/pebuilder/ link do PE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...