acana5 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mam kłopot z ustawieniem języka polskiego w emulku 0.44d. pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 mam kłopot z ustawieniem języka polskiego w emulku 0.44d. pomocy Wróże i jasnowidze - forum obok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acana5 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 hej pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acana5 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 hej pomoże ktoś?hej poże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acana5 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 hej pomoże ktoś?hej poże ktoś?mam kłopot z ustawieniem języka polskiego w emulku 0.44d. pomocy. hej pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 1. 2. Jak ma ktos pomóc jak nie wiadomo nic o problemie? Moze opisz dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acana5 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 1. 2. Jak ma ktos pomóc jak nie wiadomo nic o problemie? Moze opisz dokładniej. oki, już pisze - ściągnąłem emulka 0.44d jest podane ze jest to wersja PL, na poczatku instalacji pokazuje sie suwak z językami -jest ich tam 14 ale niestety polskiego nie ma. wiem ze trzeba tam cos zakombinować zeby go ustawić ale nie wiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ustawienia -> ogolne -> jezyk (preferences -> general -> language) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...