jonathan Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A pogralismy troszke :D Nawet St.renger sie pojawil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 i znów zamiatałem na pavlov - kocham tą mapke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A ja go nie widzialem Tak samo jak Ciebie szeregowy PowerSlave!! 1342316[/snapback] heh widziales wszedlem wczoraj na chwile i ping 999 :/ nie chce klac wiec juz nic wiecej nie napisze :P.... ale juz po swietach 4mbity czekaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Odda jeden to bedziemy mieli po rowno :D GNZ mialem lamusow za soba to dlatego. Zreszta robiliscie za maly tlok na schodach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 dzwonilem do admina z sieci w ktorej jeszcze niestety jestem i okazalo sie ze mam zalozone ograniczenia bo "niby" duzo ostatnio sciagalem... ost. raz to bylo miesiac temu :D suuuper :/ ale potem wlazlem na TO i ping 40 :))))))) az sie chcialo grac, nie liczac tego laga ktory maja tam wszyscy :P ale dzis moze wkoncu pogram cos niecos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 LoL- to co to za admin? czyzby szedł w slady kochanej, polskiej monopolski Tepesa? Czy moze sam nie moze sobie "posciągac"?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Jonathanku - przyjąłbyś mnie do TT? pogrywam dośc długo w CoD'a, więc możesz spytać Saracena lub Junkersa czy dobrze mi idzie :wink: fajnie by było grać pod sztandarami Tweaka B) PS. TT| POWER ! ! ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jonathanku - przyjąłbyś mnie do TT? pogrywam dośc długo w CoD'a, więc możesz spytać Saracena lub Junkersa czy dobrze mi idzie :wink: fajnie by było grać pod sztandarami Tweaka B) PS. TT| POWER ! ! ! :D 1347974[/snapback] Nierozumiem...przeciez jeszcze niedawno pisałes ze grasz w CoD 3-4 tygodnie...teraz to moze 2 mieski...czy to az tak długo?? :mur: :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 przestan przestan! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Co? Kto? Lift meee up ..........nie znasz mnie.......shiver.......curtain falls.....MANDARYNA?? LEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 najdroch? wassuuup? bo ja nie zczaił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 "...siema siema o tej porze kazdy cos napisac moze, jakby nie bylo jest bardzo milo! walimy to co mamy kminimy..." o_O frederik moskwicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dla mnie map_cycle mogło by wyglądać tak ... ;] pavlov , pavlov , pavlov , pavlov ;] jaktam john otrząsnąłeś sie po batach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Załamał sie chyba chlopak :P Ps. o której godzince jest gdzies tak pavlov bo bym sobie chetnie gnz z toba zagral (nie musi byc TactOps :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 pavlov jest njak wchodze na serv na john też gra ;] przeciez ma rcona ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 "...siema siema o tej porze kazdy cos napisac moze, jakby nie bylo jest bardzo milo! walimy to co mamy kminimy..." o_O frederik moskwicz 1349814[/snapback] "siema siema o tej porze każdy wypić może, jakby nie było jest bardzo milo! normalnie walimy to co mamy nie jak kminimy...." Pająk :-P ps. jaka była komęda do mniejszych pingów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 a pająk spajder men normalnie dalej rozrabia! /snaps - default 20 ja mam 30 /cl_maxpacket - def 30 ja mam 35 /rate - to ju8z zalezy od typu lacza ja jade na kablowce i ustawilem 25000 sredni ping z tymi ustawieniami to 30-40 w moim przypadku! ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 pavelek - kochany pavelek ;] troche dziś lamiłem bo i lagi były mmentami kosmiczne ;] (ale o tym wszyscy z TO wiedzą) ;] serv daje doopy - mierzysz w kogoś a za chwile pojawia sie 4 metry dalej (przy pingu 40) ;] mam demko które syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zna się ktoś tam z jakimś adminem, albo kimś, kto prowadzi ten serwer?? Pogadałby ktoś i wypytał, co jest grane, czy nie da isę naprawić działania serwa. Przecież tam jest lag nawet jak grają 4 osoby. Wkurza mnie ten serwer, a jednak pograłbym, a to z uwagi na mnogość niestandardowych map... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zna się ktoś tam z jakimś adminem, albo kimś, kto prowadzi ten serwer?? Pogadałby ktoś i wypytał, co jest grane, czy nie da isę naprawić działania serwa. Przecież tam jest lag nawet jak grają 4 osoby. Wkurza mnie ten serwer, a jednak pograłbym, a to z uwagi na mnogość niestandardowych map... 1351164[/snapback] Tak, Jonathan zna takiego Jonathana, a Najdroch Najdrocha- którzy są adminusami :P Zajrzyj na www.tactops.cal.pl na ich forum zeby dowiedziec sie czemu sa lagi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 siemanko kamraty moze wiecie co to za blad corrupted file/memory 81056 bo mnie za to kicknelo z niestandartowych plikow to mam tylko mapy o co chodzi ? a co do waszej gry to brak postepow strzela sie do was jak do kaczek :lol: ps pytales gonzo czy jestem dziewica to ci powiem ze tak andrzej lepper sie nie liczy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Po pierwsze-najwazniejsze-najprostrze- pomoze ci reinstal CoD :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Co do lagow to misalem juz na forum www.tactops.cal.pl Aha Gonzo zmierz sie w koncu ze mna na padzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hmm jakim padzie ? ;] obiecałem coponiektórym demko ze skrina powyżej ;] toya.net.pl/~poca/gnz/cod/pavelek.rar najGroch mastach w swojej akcji życia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 GNZ cos adres nie dziala, a chcialem sobie poogladac. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 link poprawiony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jak to jakim padzie?? No wiesz "My name is Pad, GamePad" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jeszcze troche i was all pojade :] jutro moze mi druty i gips sciagna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ale paluchy i tak bedziesz mial zdretwiale :D Ale ludzka rzecz pomarzyc :D PS Zostaw tego Herculesa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 gonzo ale i tak jestes skreslony! zadne demo ci nie pomoze :lol: a co do mojej akcji to sam przyznaje ze byla prO B) a wlasnie nasz kolega Stranger posiada serwer na 15 osob wiec moze ustawimy sie po 7 na druzyne, i popykamy sobie mecz tweak vs tweak? czekam na chetnych. najlepiej tak o 21 czy cos. ole! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...