Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Pójdę za stadem i też powymieniam swoje podarki :) - San Diego 3700+ BOX - Asrock Dual-VSTA - 2x1GB DDR500 Adata Vitesta - i pare innych "pierdół" do nowego PC Te rzeczy sobie sam sprawiłem, a od rodzinki - standardowo skarpetki :lol: - troszke słodyczy - kosmetyki Nie ma co narzekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 czytam i czytam i widze, ze na forum sa same dzieci, ktore udana gwiazdke lacza z duza iloscia prezentow, szkoda w sumie, moze kiedys dorosniecie i zauwazycie, ze sa wazniejsze rzeczy niz wyliczanie prezentow, lub na zawsze zostaniecie materialistami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 czytam i czytam i widze, ze na forum sa same dzieci, ktore udana gwiazdke lacza z duza iloscia prezentow, szkoda w sumie, moze kiedys dorosniecie i zauwazycie, ze sa wazniejsze rzeczy niz wyliczanie prezentow, lub na zawsze zostaniecie materialistami :D Bo temat jest o tym co się dostało pod choinkę, a nie czy święta były udane. Dlaczego odgórnie twierdzisz, że dla większości osób tylko prezenty są najważniejsze? (to było pytanie retoryczne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 w tym roku wpadło tochę PLN :P PS ktoś wie po ile jest Nintendo Wii :> (chodzi mi o media markty itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) PS ktoś wie po ile jest Nintendo Wii :> (chodzi mi o media markty itd) 1099 PLN ;) Zachęcam! Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie liczac kasy i slodyczy dostalem: 1) Goetz-Okocimscy. Kronika rodzinna 1590-2000 2) EUROPA. Rozprawa historyka z historią (marne 1408 stron :wink: ) 3) Kubek do kawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wypasiona jest ta kamerka. Bawiłem się z nią w robocie. Jakość extra ;)Zgadzam sie, jakosc bardzo fajna... ale jak ktos na komputroniku napisal... jest za lekka... nie raz juz mi spadla z monitora... bede mial czas to zrobie dziurke w tylnej nozce.. wsadze w nia jakas srubke czy cos i bede zaczepial o dziurki ktore sa w gornej czesci monitora... czytam i czytam i widze, ze na forum sa same dzieci, ktore udana gwiazdke lacza z duza iloscia prezentow, szkoda w sumie, moze kiedys dorosniecie i zauwazycie, ze sa wazniejsze rzeczy niz wyliczanie prezentow, lub na zawsze zostaniecie materialistami :Dno nie wiem czy same dzieci :P ale chociaz raz w roku mozemy sie poczuc jak dzieci :P w koncu w kazdym z nas jest cos z malego chlopca ;DD osobiscie nie jestem materialista... a atmosferke rodzinna lubie... mozna sie spotkac z osobami ktorych nie widzialo sie rok.. a nie raz i duzo dluzej... tym bardziej ze uwazam ze mam dosc fajna rodzinke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 bede mial czas to zrobie dziurke w tylnej nozce.. wsadze w nia jakas srubke czy cos i bede zaczepial o dziurki ktore sa w gornej czesci monitora...Pamietaj o gwarancji przy obrabianiu tej dziurki w kamerce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 W tym roku mnie zaskoczyli, wyszyscy się złożyli na 4 elementowy komplecik: Lepszego prezentu wymarzyć sobie nie mogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tasme klejaca dwustronna i po sprawie :) Mam slabszy model tej kamerki i mi sie trzyma na monitorze, nic nie spada, wystarczy ta gumka pod nozkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 nic nie dostałem za to troche dałem, a i sam sobie prezenta sprawiłem za 3tyś, w sumie duzy jestem i niczego nie oczekuję, wolę dawać niż być obdarowywanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) PAsek do spodni, wode po goleniu, deo, 50 plnów i świecznik wypasiony.. Nigdy pod choinką nie było duzo, bo nie powinno być.. bo potem są typy jak mój kolega- 'o.. zepsuło sie.. spoko! rodzice mi dzadzą! " Jakoś sie ciesze ze nie mam kosztownych prezentów ; ] Acz np aluski jak J.O.H.N. łyknąłbym do przszłej furki ;) 17? ;> Dałem dziewczynie kolczyki, i przytulanke, siostrze deo, rodzicom takie drobiazgi- to chyba największa satysfakcja dla mnie ;) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgadzam sie, jakosc bardzo fajna... ale jak ktos na komputroniku napisal... jest za lekka... nie raz juz mi spadla z monitora... bede mial czas to zrobie dziurke w tylnej nozce.. wsadze w nia jakas srubke czy cos i bede zaczepial o dziurki ktore sa w gornej czesci monitora... (...) No faktycznie - troche za lekka, ale mi to tam nie przeszkadzało. Jak dobrze ustawisz to nie spadnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja pod choinką nie znalazłem prezentów. 6stego grudnia też do mnie Mikołaj nie zapukał. I powiem Wam, że jestem bardzo szczęśliwy. Po raz pierwszy w życiu miałem prawdziwą rodzinną Wigilię... I to jest dla mnie najlepszy prezent, jaki mogłem dostać. Nie przelewa mi się, zwłaszcza ostatnio, więc sam sobie też niczego nie sprawię. I to też nie jest dla mnie powód do narzekania... Bo mam pilniejsze wydatki niż zaspokajanie własnych zachcianek. Liczy się zdrowie, bo gdy ono będzie to reszta przyjdzie sama... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Koszula, Spodnie, Bluza, Perfum, Dezodorant, Skarpetki xD, Bokserki w diabelki :wink:, i UWAGA sam sobie musialem taki prezent zrobic - Nikon d40, ale grunt ze jest :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja tez odstalem sporo prezentow takich i owakich ale prawda jest taka ze najbardziej ciesze sie, ze moglem w tym roku spedzic wigilie zupelnie inaczej niz przez ostatnie lata. I z tego jestem najbardziej zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) A ja oprócz prezentów rzeczowych(książek), otrzymałem mozliwość spędzenie troszku czasu z dziewczyną, na której najbardzeij w życiu mi zależy. Dostałem od niej mały upominek, z którego bardzo się ciesze. Ogólnie uważam, że te Święta były bardzo "sztuczne" ale trzeba zawsze szukać pozytywów :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Francuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 co to za święta BEZ ŚNIEGU? ja w ogóle w tym roku nie czuje żadnej atmosfery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Prawda. Człowiek się rano budzi ze świadomośćią, że ujrzy śnieg, a tu mżawka :/ To strasznie boli, ponieważ od razu jest się skazanym na ponure Święta. Ale jak już wcześnie mówiłem trzeba szukać stron pozytywnych :) np. że będzie można się najeść przepysznymi smakołykami takimi jak pienik czy uszka :), albo ze spotkania z rodziną :) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Francuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pamietaj o gwarancji przy obrabianiu tej dziurki w kamerce ;]Tez racja ;) Tasme klejaca dwustronna i po sprawie :)Ooo styknie ;) No faktycznie - troche za lekka, ale mi to tam nie przeszkadzało. Jak dobrze ustawisz to nie spadnie ;)Ustawialem na wiele sposobow... zawsze spada jak cos musze pod usb podlaczyc a zapominam zdjac kamerke z monitora ;) Sposob z tasma nie glupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja dostałem: -czekoladę -ptasie mleczko -kapcie (skóra! ;]) -2 t-shirty -2 bluzy -50 zł -słuchawaki do komputera -PDP Patriot Xporter XT 200x PenDrive 2GB ^^ wigilia była ogólnie super, bo wszyscy byli zadowoleni z prezentów ;] sprawiłem z tatą mamie niespodziankę gdyż kupiliśmy jej wymarzony telefon i zapakowaliśmy go w pudełko od czegoś czego nienawidzi :D miała stracha jak zobaczyła opakowanie ^^ Największą niespodziankę sprawił nam tata, gdyż gdy wracaliśmy z jednej wigili na drugą powiedział ze zostawił w pracy na szafce 600 zł i musi po nie jechać. zostawi nas w naszej starej poczciwej astrze, wszedł do firmy (volvo) i za parę minut podjechał volvo s40 i kazał się przesiadać ;] samochód jego a nie mój ale byłem szczęśliwy jak nigdy ^^ brakuje tylko śniegu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Skoda Felicia 1.3 1998 r. SanDisk Sansa 1GB, sam sobie kupilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 pawelekmal Fajnie :) Carl0s powiedz mi jak się sprawuje ta mp3. Sam mam zamiar sobie sprezentować:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 calkiem calkiem, jakos dzwieku nie jest za dobra na sluchawach z kompletu, ale na moich Kossach juz calkiem dobrze to wypada. Plusem jest equalizer, 5 pasm mozna regulowac samodzielnie, wiec jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja dostalem golarke BRAUN sc4875, dzinsy wranglera, likier kawowy, 2 czkolady, wode po goleniu i perfum adidasa, a takze zastrzyk w wysokosci 200zl. Skarpet nie dostalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Oxford - Wordpower i styknie :) Jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja dostalem zapas slodyczy chyba az do nastepnych swiat :-P no i jeszcze 200zl :-P Ale ogolnie z tej kasy jestem najbardziej zadowolony, bo jesli mialbym dostac jakąś rzecz, to nic nie potrzebuje bo wszystko co chce to mam... A kasa najbardziej mi sie przyda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Hmm.. nie wiem jak to interpretować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja jak co rok dostaje pieniążki , ponieważ rodzina nie wie co mi kupować i bardzo dobrze :P Perfumy i inne kosmetyki sam sobie kupuje , słodycze jadam okazyjnie , więc po co mają leżeć w szafce :P Kasa to najrozsądniejszy prezent jaki mogą dać , bo jak czegoś będe chciał to sobie kupię. :) Akurat teraz kasa na sylwestra się przyda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja sobie przed świętami sprawiłem 7900gs i Fryzjera, nie chciało mi się czekać do gwiazdki :D. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mama trochę kaski dołożyła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...