Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 sailence to co ty robiles ulotki roznosileś ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z ulotek to by się tego napewno nie dorobił. Pewnie tak jak ja :P konesje Amsterdamskie lub wyrzsza szkołą jazdy czyli wujek w :P Kolumbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z ulotek to by się tego napewno nie dorobił. Pewnie tak jak ja :P konesje Amsterdamskie lub wyrzsza szkołą jazdy czyli wujek w :P Kolumbi coś przemyca?;]]]]] jak czytam ten temat to 3/4 z was ma kase na kompa z podejzanych źródeł;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 W końcu żyjemy w :) Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z ulotek to by się tego napewno nie dorobił. Pewnie tak jak ja :P konesje Amsterdamskie lub wyrzsza szkołą jazdy czyli wujek w :P Kolumbi coś przemyca?;]]]]] jak czytam ten temat to 3/4 z was ma kase na kompa z podejzanych źródeł;]]]] Bo nikt nie chce sie przyznać, że ma pieniądze od rodziców,a średnia wieku jest poniżej 18 lat chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Z ulotek to by się tego napewno nie dorobił. Pewnie tak jak ja :P konesje Amsterdamskie lub wyrzsza szkołą jazdy czyli wujek w :P Kolumbi coś przemyca?;]]]]] jak czytam ten temat to 3/4 z was ma kase na kompa z podejzanych źródeł;]]]] Oj... Panowie on za duzo się interesuje... Ma m zadzownić do Edka zeby go uciszył...? Znaczy się powiedział mu prawde..? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 taka natura Polaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Bo nikt nie chce sie przyznać, że ma pieniądze od rodziców,a średnia wieku jest poniżej 18 lat chyba. Od rodziców również, nie zaprzeczam ale sam też potrafię sobie dać radę. Co do średniej wieku to bardzo duża częśc tego forum jest jeszcze przed 18. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no ja mam większosc od rodziców, ale na kompa w podpisie [tylko z 256mb ramu i 4mx] za którego zapłaciłem 3.5k [razem z monitorem i windozą] harowałem 2 lata temu całe wakacje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Jak moja matka slyszy, ze ZNOWU (raz na 2lata) chce cos wymienic w kompie to robi mi wyrzuty :/ Wiec kase sam uzbierac musze, babcia sypnie kaska, swieta, urodzinki itp. i jest troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Pije i pale i kasiore zadko mam. Ale jak cos juz chce to musze na to zapracowac, i wlasnie wtedy po szkole chodze do ojca do sklepu i zapierdzielam jak osiol albo po nocach przyjmuje towar ;) I tak pozatym naprawie babci video, powiem jak nagrywac cos z TV na kasete, pomoge cos wyremontowac no i troche sie poucze (:P) We wakacje, jest inaczej bo cale 2 miechy zapierdzielam u kogos i wtedy nic nie przepijam, ale zostawiam na kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 osiemnaste urodziny.... teraz mam 20 lat... dawno nie było upgrejdu systemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a ja nie mam... i dlatego sprzet jest taki jaki jest od 2 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ja dosypuje uranu do pieca w czernobylu na pol etatu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Sam zarabiam na kompa, samochód, piwo i inne zachcianki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Dziesiony na dewotkach pod bankiem robie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 - wujek-ksiądz (20-100zł spotkanie) :lol: Po obejrzeniu pewnego reportażu na TVN mam głupie skojarzenia. Ciekawe jak bliskie są te spotkania ajt :> ? ble ;pNiezbyt, bo wujcio jest z leksza poj*****... :roll: Fajne wykłady wali, no, ale dla kasy to ja mogę przecierpieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no, ale dla kasy to ja mogę przecierpieć :lol: To tak samo jak ja z moją bacią czsami już mnie skręcą aby :twisted: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> łopatę i ja trzepnąć :twisted: ale powstrzymuje mnie myśl, że jak tego nie zrobię to dostanę trochę $$$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no to juz wyjasniam: zarobiłem na kompa sam prowadząc stronę internetową (stworzenie + akutalizacja) pewnej firmy medycznej, do tego zajmuję się projektowaniem ulotek, ofert, itp. rzeczy dla firmy, która organizuje szkołe pływania dla maluchów (4-12 lat), regularne wpływy gotówki pozwoliły mi na zakup kompa po 3 miesiącach zbierania i odkładania zarobionych pieniędzy dlatego przesłanie do was: jak coś umiecie i robicie to dobrze, to starajacie się na tym zarobić :wink: PS. najciekawszą robotą jest składanie komputerów dla różnych ludzi z różnymi potrzebami, raz składałem kompa za 6000zł i to była czysta przyjemność, no i dodatkowy zarobek pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ja pracuje w hucie na 3 zmiane i sprzedaje pawulonik (takie batoniki :lol: ) a tak naprawde to tak jak klekot - nie mam kasy wiec kompa taki jak w podpisie :/ :evil: w te wakacje ma sie to zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ze sprzedazy starych :lol: Sprzedałeś rodziców :;];]]];;];]] to wlasnie od nich kase mam na nowe kompy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ja biedny jestem....w radio maryja pracuje..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ...daję korki z maty i angola (razem 6 uczniów), naprawiam kompy(laptopy...) i dorabiam jako masażysta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 masażysta czego ? jak młodych kobiecych piersi to zazdroszczę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Szymek - :D niestety... :wink: ...takich zawodów nie ma... chyba... :wink: Są natomast drużyny piłkarskie... i dojrzałe damy w gabinetach... ----> dwie opcje zarobku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 1. rodzice 2. Sprzątanie garażu + stodoły ukochanej babci = złom, szkło, makulatura = sporo kasy 3.sprzedawanie tego co się dostanie i sie nie potrzebuje. 4.egzekucja długów :wink: 5.sprzedaż gier kolegom oryginalnych gier oczywiście. 6.Naprawy tego co umiem naprawić 7.Ściąganie simlocków w telefonach i handel nimi 8.naciąganie lamerskich kolegów na okazje typu gf2 MX400 64bit za 100 zł ...niestety:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 a ja i pale i jak trzeba to pije ;-) i jeszcze się uzależniłem od kompa ;-) tani nie jestem więc musze sobie dorabiać do tego :-D i tak lepsze to niż extreme na rowerku który kiedyś preferowałem - nie dość że w części to szło tyle że taniej za kilometr na pewno by było taxi to jeszcze jak się czlowiek poczół pancerny... można się było zabić kilka razy ;-) tu najwyżej mnie pośmiga 12v :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 A ja to rodzice, wujek, a jedyne co zarobiłem to raz chyba za formatowanie i podzial na partycje dysku dla kolegi kolegi ;) Bo jak kumplom cos robie z kompem to free oczywiscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A ja to rodzice, wujek, a jedyne co zarobiłem to raz chyba za formatowanie i podzial na partycje dysku dla kolegi kolegi ;) Bo jak kumplom cos robie z kompem to free oczywiscie ;]wlasnie takie cos mnie denrwuje... "-oo komp mi sie zepsul ;( - i co masz zamiar zrobic? - jak to co? zadzwonie po mariusz :) - a no tak, on jest glupi i robi za darmo!" juz poprostu mnie to wkur*** jak cos sie zepsuje to zaraz telefonik dostaje... no i wes hajs od znajomego... ale chyba zaczne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 hehe do kompa rodzice nigdy mi nie dolozyli nawet zlotowki zawsze zarabialem na niego sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...