slavok Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Panowie mam taki debilny problem... nie śmiać się :-) mianowicie nie ruszają mi się emoty w gadu-gadu :? jaka przyczyna - jakie rozwiązanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Opcje IE (błeee) - odtwarzaj animacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 FUJ - ja uwazamz e korzystanie z emotow jest srednio potrzebne w GG - ja wylaczylem - wole widziec ":)" niz jakiegos zle yrobionego gifa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Może fajerłol blokuje? (ja tak serio miałem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Panowie mam taki debilny problem... nie śmiać się :-) mianowicie nie ruszają mi się emoty w gadu-gadu :? jaka przyczyna - jakie rozwiązanie :D Przesiadz sie z tego syfy na akuku nie pozalujesz IMHO http://www.myportal.pl/akuku.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 problem z emotami rozwiązany opcje IE :? ... a i dziękówa za dobrą radę przesiadłem się na AQQ :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Łeeee, Konnekt jest najlepszy =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Łeeee, Konnekt jest najlepszy =D imho nie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Konnekt do dzialania wymaga IE, wiec problem moze byc identyczny jak w przypadku klienta gg. Zalecalbym Mirande :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam pecha w ciagu ost 24 /h 8O 8O Niedosc klopotow z laska to jesze mi jakis skur** ukradl moj numer gg 9777 :x :evil: juz napisalem do tych 'adminow' gg :? cos dzisiaj mam pecha :evil: Ps. Sprawcie czy mozecie zmienic swoj profil ? bo ja niemoge wyskakuje pusta strona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ps. Sprawcie czy mozecie zmienic swoj profil ? bo ja niemoge wyskakuje pusta strona...Fakt nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ps. Sprawcie czy mozecie zmienic swoj profil ? bo ja niemoge wyskakuje pusta strona... Fakt nie dziala :/ Teamt o tym problemie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Konnekt do dzialania wymaga IE, wiec problem moze byc identyczny jak w przypadku klienta gg. Zalecalbym Mirande :)nie wymaga .. jak sie nie uzywa tej wtyczki do emot itp (kIEview) to nie uzywa IE .. uzywam konnekta od 1,5 roku gdzies i nie przesiadlbym sie za nic .. soft w wersji 0.6.xxxx a juz kawal niezlego komunikatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mam pytanie odnośnie AQQ czy mozna tam włączyc obsługe only GG ? bez zadnych tlenów i aqq... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Mam pytanie odnośnie AQQ czy mozna tam włączyc obsługe only GG ? bez zadnych tlenów i aqq...jezeli jest podobniejak w Mirandzie to wystarczy wyrzucic pluginy innych komunikatorow :) ale nie mam pewnosci, bawilem sie konnektem z 5 minut :D fajne toto ale jakos od Mirandy nie moge odejsc :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Konnekt do dzialania wymaga IE, wiec problem moze byc identyczny jak w przypadku klienta gg. Zalecalbym Mirande :)nie wymaga .. jak sie nie uzywa tej wtyczki do emot itp (kIEview) to nie uzywa IE .. uzywam konnekta od 1,5 roku gdzies i nie przesiadlbym sie za nic .. soft w wersji 0.6.xxxx a juz kawal niezlego komunikatora racja, wylaczenie tej wtyczki to pierwsza rzecz jaka trzeba zrobic po zaisntalowaniu konnekta :) do tego IE całkowicie zablokowane w firewallu, opera, i nic wiecej nie trzeba :wink: mirandy i aqq nie uzywalem, ale podejrzerwam ze kazdy z tych 3 programow jest dobry, a gg po prostu sux 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 zawsze zmieniam wyglad okna gg i wyrzucam emotikony ktore sa imho przeslodzone i obrzydliwe o wiele przyjemniejsze sa w tlenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...