Skocz do zawartości
slavok

emoty w gg

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam taki debilny problem... nie śmiać się :-) mianowicie nie ruszają mi się emoty w gadu-gadu :?  

jaka przyczyna - jakie rozwiązanie :D

Przesiadz sie z tego syfy na akuku nie pozalujesz IMHO

http://www.myportal.pl/akuku.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pecha w ciagu ost 24 /h 8O 8O

Niedosc klopotow z laska to jesze mi jakis skur** ukradl moj numer gg 9777 :x :evil: juz napisalem do tych 'adminow' gg :?

cos dzisiaj mam pecha :evil:

Ps. Sprawcie czy mozecie zmienic swoj profil ? bo ja niemoge wyskakuje pusta strona...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konnekt do dzialania wymaga IE, wiec problem moze byc identyczny jak w przypadku klienta gg. Zalecalbym Mirande :)

nie wymaga .. jak sie nie uzywa tej wtyczki do emot itp (kIEview) to nie uzywa IE ..

uzywam konnekta od 1,5 roku gdzies i nie przesiadlbym sie za nic ..

soft w wersji 0.6.xxxx a juz kawal niezlego komunikatora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie AQQ czy mozna tam włączyc obsługe only GG ? bez zadnych tlenów i aqq...

jezeli jest podobniejak w Mirandzie to wystarczy wyrzucic pluginy innych komunikatorow :) ale nie mam pewnosci, bawilem sie konnektem z 5 minut :D fajne toto ale jakos od Mirandy nie moge odejsc :D

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konnekt do dzialania wymaga IE, wiec problem moze byc identyczny jak w przypadku klienta gg. Zalecalbym Mirande :)

nie wymaga .. jak sie nie uzywa tej wtyczki do emot itp (kIEview) to nie uzywa IE ..

uzywam konnekta od 1,5 roku gdzies i nie przesiadlbym sie za nic ..

soft w wersji 0.6.xxxx a juz kawal niezlego komunikatora

racja, wylaczenie tej wtyczki to pierwsza rzecz jaka trzeba zrobic po zaisntalowaniu konnekta :)

do tego IE całkowicie zablokowane w firewallu, opera, i nic wiecej nie trzeba :wink:

mirandy i aqq nie uzywalem, ale podejrzerwam ze kazdy z tych 3 programow jest dobry, a gg po prostu sux 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi