Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja zawsze spędzam sylwka przed kompem, często wchodze wtedy na IRCa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Szkoda ze chata juz na tweaku nie ma. To bysmy sobie pogadali ;] :D Byłą by to dobra rzecz bo tak na forum to trochę utrudnione. :? Zaraz by było, że obciążamy serwer, nabijamy sobie posty, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Niestety, ale chyba także spędze pierwszy raz sylwester przy komputerze ;( :) Trochę mnie to podbudowało by myślałem, że tylko ja mam takie :? szczęście. nie nie tylko ty masz take "szczescie", ale badzmy twardzi a nie mietcy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 niestety za późno pomyślałem gdzie sie wybrać i niestety zostaje w domu... o 0:00 wystrzelam moje petardki i podokuczam sąsiadom... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Szkoda ze chata juz na tweaku nie ma. To bysmy sobie pogadali ;] :D Byłą by to dobra rzecz bo tak na forum to trochę utrudnione. :? Zaraz by było, że obciążamy serwer, nabijamy sobie posty, itd. Zapraszam więc na IRC! irc://warszawa.irc.pl/sylwester_przy_komputerze Kanał: #sylwester_przy_komputerze Jeśli ktoś nie jest przkonany do IRC, to pozostaje równiez zbiorowa dyskusja na gg, mój nr. to: 1759065 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no ja chyba dzisiaj tez spedze sylwka przed kompem/tv :mrgreen: w tv szklana pulapka 2 na polsacie i zabojcza bron 1 na tvn oba o 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Właśnie brata do laski zawiozłem ;] PRZEciach!A POGODA :> Jeszcze mam go przywieść o 2:00 :> I tak oto spędze mojego sylwestra ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja prawie zawsze spedziam sylwester przed kompem i na tłiku :D Jest duzo fajnych gier do grania wsam raz na wieczorek :D ps. Wszystiego Naj... naj.. w nowym roku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja też siedze w domku :D zapasy są :D jest dobrze :D oglądam "sexmisje" i "szklaną pułapke" , wcinam chipsy i pije whisky z pepsi :P życzonka złoze Wam po północy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Panowie.... siedze na sylwku... Mam kompa - mojego... Reszta za słaba.... ;) Heheh.. pozdrawiam z impery.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wypij za nas tu siedzących :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja sobie posiedze także... choć mysle ze nie bede siedział specjalnie na tweaku o 0:00... skończyłem włąsnie przeglądac.. ide.. grać w UTa :lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja też siedze hehe z własnych przekonań i wbrew większości :P:P, Poca może byś zapodał jakiś live sprawozdanie ze skłądania WC ? może jakaś kamerka czy coś ? będziemy ci mówili jak węże wkładać hehehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Niezły pomysł Przemo :) Ciastek zapodaj coś ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zona w pracy W domu remont, syf jak.... Siostra dała mi dzieciaka do pilnowania. Razem z moim dzieckiem robią mi sajgon w domu. Sylwester na całego nie ma co Tylko TWEAK ratuje sytuacje. Pozdrawiam wszystkich w podobnej sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A juz myslalem, ze jestem sam... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 jeszcze prawie 2h, chyba sobie PESa odpale :P albo HL2 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja na tweaku zostaje z wielu przyczyn... - lekka choroba - zal mi ludzi w azji - i pare tam... pierwszy rok na tweaku sylfka spedzam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja z nudów to sobie chyba coś w pehapie skrobnę. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i nie ma co robić....... Az z nudów kamere zainstalowałem. http://www.pmail.pl/~sgj/cam/cam.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 he widze, ze nie tylko ja utknelem... ;) sprawdzilem irc-a ale nie powala frekfencja. Nic grzeje fotel dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Ja chyba będę z Wami. Wszystkie plany na nic. It's fucked up. :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 No i nie ma co robić....... Az z nudów kamere zainstalowałem.http://www.pmail.pl/~sgj/cam/cam.php :) Obraz z niej :wink: nadzwyczajnie ciekawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Skierował bym na okno tylko ze w nocy nic nie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 no i ja jezdem :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 a ja jestem, kto mi da bana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 hehe nie no frekfencja jest ostra;) obraz z kamery tez:) jedyne pocieszenie w tv... na polsacie leci straszny film 2;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 zmykam przynajmniej pozory zachowam... nie siedzcie przed kompem do samej 12 bo sie wam tak zostanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 sgj ---> zrob cos z kamera, bo nudzic mi sie zaczyna :lol: :wink: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A ja nie wiem jak do 2 w nocy wysiedzę :> Muszę po brata jeszcze samochodem jechać. Znacie jakieś sposoby żeby nie zasnąć za kierownicą ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...