Skocz do zawartości
ptys

NOWY ROK SAMOPOCZUCIE I ODCZUCIA :)

Rekomendowane odpowiedzi

E tam jaki kac? Jaki wiek ? :P

2+0+0+5 = 7

7 = szczęśliwa liczba ;)

zapomniales podzielic przez 4 :P

a ja nie wypilem ani kropelki alkoholu i jestem dumny z siebie

moglem isc na impreze,moglem jechac nad morze na impreze ale nie chcialem

i bylo ok

pozdrawiam

tia i pewnie szczesliwy siedziales sam w domu, akurat Ci uwierze :lol:

powiem ci ze musialem zostac sam gdyz chcialem przemyslec kilka rzeczy zwiazanych z pewna bliska a moze daleka mi osoba?! nie mialem ochoty isc gdzies i wprowadzac element smutku zdolowania i w ogole

aha to ja graham,nie wydasz mnie tym razem!!!!

ale kogo to obchodzi, przweczytaj temat tego topika, nie bedziemy tu rozmawiac o twoich przemysleniach nt kogos tam, zostaw to dla siebie, albo zaloz sobie wlasne forum i pisz sam do siebie, nudne to juz twoje gadanie po 2 latach sie stalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam kaca bo nie pilem az tak duzo - trzeba pic z glowa a nie z kolegami.... Poza tym:

HAPPY NEW YEAR PANOWIE ;]

2005 - to bedzie rok - zobacycie ile sie bedzie dzialo... Obstawiam co najmniej jeden atak nuklearny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samopoczucie dobre. Wstałem o 13:44, a poszedłem tak 5:20- nawet się wyspałem. Tylko lampka szampana i większość czasu tany. Obżarłem się, chociaż dużo nie zjadłem :P DJ dał [gluteus maximus] strasznie, ale z moją dziewczyną każda impreza jest super :) Wziąłem aparat i będę miał pare zdjęć. W klubie, gdzie byłem była kamera, więc będzie co oglądać, jak coś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie własnie obudziłem. Boze, moj łeb :? Polozylem sie spac kolo 8 rano, w tzw. miedzyczasie obudziłem sie tylko na Top Gear, ale bd musiał jeszcze raz obejrzec bo nic nie pamietam. Jest 16:05 i właśnie zagrzałem sobie pyszny zurek.

PS. Jak spałem to mnie koszmarny skurcz w łydce złapał, myślałem ze zdechne :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeh przed chwilka wstalem, jak wampir jakis :D

nic mnie nie boli itd ;]

w ksiazce od chemi mam napisane ze Kac to zatrucie aldehydem octowym (powstaje z utleniania alkocholu) i bedzie was menczyc zanim aldehyd nie utleni sie do kwasu octowego. wzasadzie zadne kwsy z ogorkow nie powinny dzialac. najlepszy sposob to przetoczenie krwi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie wystarczy zawinac sie w dywan i sturlac ze schodow? Cos jak przetoczenie ;]

Ja tam bardzo kulturnie ;]

Zabawa od 21 ->

22:00 Juz pijany ;] Kolezanki patrza sie na mnie krzywo ;]

23:00 Same pifa do 12

0:00 Omało bym nie wypadł przez taras ;] Ale bylem trzezwy tylko slisko strasznie na posadzce ;]

1:00 - 4:00 tance ;]]

5:00 zbieranie sie do domu

tic tac...

7:00 w domu juz, spanie do 9 ;]

================

Ogolnie dobrze wspominam sylwestra. Wlasnie Marco mi podaje spis dobrych alkoholi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

happy new year panowie tweakowcy :>

ps: bruce, jak sie bawiles?

1pojechalem z kumplem do piaseczna, ale padaka byla taka, ze pojechalismy na bemowo, pozniej jeszcze na polanke :]

ogolnie kultura:

8 piwek, szampan, troche wodki

ogolnie spedzilem chyba ze 3-4 godziny w autobusach (powrot z piaseczna i poszukiwania otwartego monopolowego ;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ogólnie sądzę,że będzie co wspominać. W tym roku miąlem chatę wolną (starzy wyjechali), było maxymalnie, 3flashki (0,5l na 3 osoby), 2 szampany, 1piwko. Do domu wróciłem o 1:00, po czym włączyłem kompa siedziałem nad nim i kimałem do 3:00 po czym postanowiłem iść spać. Na chwilę obecną czuję się całkiem okej, rano było tragicznie.

Happy new year!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja jakos jestem dziwny - imprezy organizowane tylko w celu naawalenia sie jakos skreslam od razu :|

hmm znaczy do domu wrocilem o 5 i wszysko bylo ok,bawilem sie tez super i wszysciutko pamietam, a na miescie nie robilem zadnych burd itp = nie bylem pijany. Po prostu bardzo dlugo spalem bo az do 18 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja jakos jestem dziwny - imprezy organizowane tylko w celu naawalenia sie jakos skreslam od razu :|

hmm znaczy do domu wrocilem o 5 i wszysko bylo ok,bawilem sie tez super i wszysciutko pamietam, a na miescie nie robilem zadnych burd itp = nie bylem pijany. Po prostu bardzo dlugo spalem bo az do 18 :)

no ja tego nie powiedzialem ;P

makakus: tego to nawet na trzezwo bym nie probowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja troszke przesadziłem bo pomieszałem trunki i wyszło to co wyszło... leżałem na środku przedpokoju i... kurtka do prania a ja se siary narobiłem :D:D:D

Teraz żałuje... :D

:? :?

Ja bylem na szczescie z moja girl, to sie nie moge nawalic do takiego stopnia :twisted: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh.....

Nigdy, ale to nigdy nie popijajcie frytek alkoholem....

I nie jedzcie kanapek z majonezem jajkiem i kiwi... :/
a co powiesz na pol tabliczki czekolady pomarowanej maslem majonezem na to plaster sera szynki ketchupem zachlapane+ czosnech chrzan pieprz sol???

kiedys na grillu z kumplami robilismy sobie testa kto sie nie pozyga;]]] 2/3 osoby poszly spawac;]]]]] jedna bylem niestety ja:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi