mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Poradźcie mi proszę czym podzielić nowy dysk pod Win2k3, bo jestem na skraju załamania... Próbowalem różnych: Partition Magic nie działa, bo nie jest dla systemów serwerowych, ale Volume Manager 2.0, który już dla nich jest stworzony, wykrywa mi go jako Win XP :(. Próbowałem darmowych i też nic. Wszędzie kupa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zarządzanie dyskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.G.I.K. Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Przy formatowaniu idzie ustawić sobie wielkość oraz ilość partycjii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Tak tak, tyklo, że nowy w moim przypadku nie oznacza czysty :/ Musiałem na niego trochę rzeczy nagrać i teraz chce przepartycjonować, żeby je wywalić na inną cześć dysku, bo chcę na nim system zainstalować (a wolę, żeby był w pierwszych sektorach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Najbezpieczniej, to przejsc sie do jakiegos kumpla, ktory ma troche GB na zbyciu i przerzucic do niego na chwile te dane - troche zachodu z tym jest, ale masz 100%, ze ani 1 bajta ci nie rozwali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 W sumie już się wkurzyłem i część rzeczy wywaliłem, a część upchnąlem na drugim HDD ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...