johnyboy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 drodzy moderatorzy (hehe) problem jest taki ze tematy "co kupic" ciagle znajduja sie w "platformie AMD" i kartach graficznych.ile razy czlowiek by pisal takiemum poczatkujacemu ze od tego jest specjalna kategoria to efektu nie odnosi to zadnego.prosba moja jest taka zeby wlasnie w "platformie AMD" przykleic topic ktory by mowil gdzie takie tematy nalezy zakladac.(topic:"zanim zapytasz co kupic..." albo cos w tym stylu). chyba kazdy ma juz dosyc czytania czy nf7 bedzie dobre pod semprona 2200+. a taki poczatkujacy uzytkownik zobaczy topic i pojdzie zalozyc swoj niepotrzebny topic w podstawowych zagadnieniach albo jesli bedzie na tyle inteligentny to zauwazy ze juz takich jest 5.tak czy inaczej konkretne kategorie nie beda zasmiecane kolejnymi prosbami o pomoc przy zakupie. wiem ze juz o tym mowilem ale teraz nie ma ani punktow kary ktore takim uzytkownikom unaocznia ich blad ani nic sie nie zmienilo chociaz mowiliscie ze takie topici beda blokowane albo przenoszone do podstawowych. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 drodzy moderatorzy (hehe) problem jest taki ze tematy "co kupic" ciagle znajduja sie w "platformie AMD" i kartach graficznych.ile razy czlowiek by pisal takiemum poczatkujacemu ze od tego jest specjalna kategoria to efektu nie odnosi to zadnego.prosba moja jest taka zeby wlasnie w "platformie AMD" przykleic topic ktory by mowil gdzie takie tematy nalezy zakladac.(topic:"zanim zapytasz co kupic..." albo cos w tym stylu). chyba kazdy ma juz dosyc czytania czy nf7 bedzie dobre pod semprona 2200+. a taki poczatkujacy uzytkownik zobaczy topic i pojdzie zalozyc swoj niepotrzebny topic w podstawowych zagadnieniach albo jesli bedzie na tyle inteligentny to zauwazy ze juz takich jest 5.tak czy inaczej konkretne kategorie nie beda zasmiecane kolejnymi prosbami o pomoc przy zakupie. wiem ze juz o tym mowilem ale teraz nie ma ani punktow kary ktore takim uzytkownikom unaocznia ich blad ani nic sie nie zmienilo chociaz mowiliscie ze takie topici beda blokowane albo przenoszone do podstawowych. pozdro 1205228[/snapback] Napisz to przykleję. A co do punktów karnych to nadal są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ale jezeli nie czytają przyklejonych tematow to dlaczego mieli by akurat ten czytać? Pewnie i tak go zleją i założa nowy temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 To założyć przyklejony "Jak założysz temat co kupić to ci ręce z dup. powyrywamy" albo "NIE ZAKŁADAĆ TEMATÓW Z PYTANIAMI O PRADY CO DO KUPNA SPRZĘTU ZKŁADANIE TAKIEGO TEMATU JEST SUROWO WZBRONIONE I TAK TEŻ BĘDZIE KARANE." Tylko musiało by cały widać i to tytuł musi być aby delikwęt zobaczyłbez włączania tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 "sórowo" daje po oczach ! "tytół" tez ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 już poprawione poprostu allt mi wskoczył i nie zauważyłem tego sorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 już poprawione poprostu allt mi wskoczył i nie zauważyłem tego sorka. 1205773[/snapback] acha ;] to teraz to sie "ALT" nazywa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 co sie nazywa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ParanoiK: napisalem;) zobaczymy czy to w czyms pomoze. jak cos nie tak to mowic:) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108692 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Przykleje ci ten temat aby nowi uczestnicy widzieli gdzie pierw maja zobaczyć. jak napisza temat i bedzie on tam zamieszczony to odeslemy go do tego tematu a jego topic zamkniemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ParanoiK: napisalem;) zobaczymy czy to w czyms pomoze. jak cos nie tak to mowic:) 1207496[/snapback] Przylepiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Bardzo dobra robota johnyboy. Pozwoliłem sobie edytować post - dodałem polskie krzaczki, poprawiłem kilka błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a moze by tak "brutal force" - za taki temat z co kupić ban bez patrzenia ?? ;] podobnie jak ze sprzedam poza odp działem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie przejdzie.... A była by to dobra nauczka... (chociaż pewnie nowe konta ludzie by pozakładali)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...