Gość Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1.respekt stary :> wiedziałem że na tweaku ukrywają sie talenty ;] 2.z pośród tych wszystkich prac z pierwszej 10 , chyba tylko ty poświęciłeś sie jej na poważnie, a szkoda ;/ [ sie nie obrażaj, ale to tak jakby porównywać inne malczany z twoim ferrari;] 3. tak dla zmyłki :>>> ps. komp marzeń co? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ale juz ramu mogliby wiecej dac za taka prace :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Taaak wiecej ramu, lepszy monitor, wiekszy dysk i co jeszcze, narzekac mozna... Praca super :D - komp tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 jak sie robi takie cos?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jak sie robi takie cos?;) 1216852[/snapback] To jest dosyc skomplikowany proces ..jak ktos uzyczy serwerka to moge zrobic tutorial Nie jestem zadowolony w pelni z pracy ...tlo powinienem namalowac ale zabraklo czasu Praca ma pewne błędy cały czas sie ucze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Gratki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Gratulacje. Man, to jest wielkie. Bravo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 szacunek oczywiście dla Ciebie... a tu jedna z moich ostatnich prac wykonanych w photoshopie ofkorz - http://kaczuszka.com/kartka/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 szacunek oczywiście dla Ciebie... a tu jedna z moich ostatnich prac wykonanych w photoshopie ofkorz - 1220711[/snapback] załóż sobie konto na www.digart.pl i wrzucaj swoje pracki tam inni ludzie będą je oglądać i dodawac oceny i komentarze ....5 moich prac mozecie zobaczyc pod tym linkiem: http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=AZAKIEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Fajniutkie możesz napisać w czym to zrobiłeś :D troche sie też bawie i jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Fajniutkie możesz napisać w czym to zrobiłeś :D troche sie też bawie i jestem ciekaw. 1220883[/snapback] Tutaj http://www.digart.pl/pokaz.lista.php?userid=AZAKIEL w komentarzu pod pracą masz odpowiedź co i jak z grubsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 I jak sie komp sprwawuje :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Powiem krotko: "BAJERA" ! Oby tak dalej, kolejnych sukcesow ! Edytowane 30 Stycznia 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nie no praca wyp******* w kosmos, człowieku. jak Ty nie jesteś profesjonalistą "sam tak napisałeś" to ciekawy jestem co wyprawiają zawodowcy. A co do "handmade" to przecież to jest na kompie robione :P a może kiedyś chciałbyś popracować w czynie społecznym? jakaś reklamka może by sie Tobie przydała... jakby co to LUDZIE walcie na GG: 7157779 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 To jest dosyc skomplikowany proces ..jak ktos uzyczy serwerka to moge zrobic tutorial Ja moge udostepnic serwka jak masz ochote zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja tez moge udostepnic [; gg: 2639509 albo mail poca@hl2-forum.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...